Szerintetek rossz szellem?
Figyelt kérdés
Pár hónapja van nálunk egy szellem,ebben biztos vagyok mert érzem őket,amióta itt van azóta vannak érdekes dolgok de nem írom le gondolom nem akartok annyit olvasni:P
Eddig is voltak fura hangok nem kezdtem el minden zörrenésre ráfogni h szellem,de tegnap este kb. 3 percre rá hogy elaludtam a tesóméknál olyan volt mintha valaki csapkodná a kályha ajtót de tisztán és hangosan hallottam aztán mintha valaki hangosan le futott volna a lécsőn de csak kb az első 5 lépcső fokon,aztán jött a szokásos lépkedés.Más égettünk fehér gyertyát de csak pár hétig használ.Mit csináljak?
2010. jún. 2. 13:48
1/23 anonim válasza:
Nem mindenki érzékeli. Nekem azt mondták, hogy jó, hogy "látom" őket. Vannak rossz szellemek, de nem nagyon tudnak ártani. Járkálnak, zörögnek, ledobnak tárgyakat. És? Tegyék. Egyszerűen szembe kell nézz velük, mert ha félsz tőlük, akkor ezt megérzik, és egyre több tapad rád. Vannak akik szellem levétellel foglalkoznak, ha nem csak eljátszák, hogy értenek hozzá, akkor tudnak segíteni.
2/23 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Próbálok nem félni de volt olyan h minden éjjel kiabáltam és sírtam,borzasztókat álmodtam és ahogy fehér gyertyát gyújtottam elmúlt de visszajönnek ezek a dolgok.Volt olyan h folyton felébredtem egyik éjjel és akkor volt h arra ébredek h ki akarok menni a szobámból és visszafeküdtem aztán arra ébredek h vérzik az orrom.De ezek még nem olyan rosszak mint amikor érzem h engem néz valaki az borzasztó.
2010. jún. 2. 14:15
3/23 A kérdező kommentje:
És anyum is érzi.Kérdezte h minek érzem,én férfinak érzem év lehet h hülyén hangzik de amikor erre gondolok valahogy egy férfi és egy 43-as van előttem.
2010. jún. 2. 14:16
4/23 A kérdező kommentje:
Am tényleg látod őket?
2010. jún. 2. 14:17
5/23 anonim válasza:
Nem hallucinálsz? Tényleg létezik rossz szellem? Huh! javaslom, hogy Bibliát nyisd ki, és tedd az asztalra! Békésen fogsz aludni, remélem!
6/23 anonim válasza:
Húú szegénykém páran le fognak itt idiótázni de ne is törődj velük.Nem hülyeség amit írsz.Tudok neked ajánlani egy médiumot aki szerintem tud segíteni.Bántani tényleg nem tudnak ne félj tudom könnyű mondani...Ha érdekel a dolog akkor írj privit mert itt szerintem nem engedik.Ez a médium tud neked segíteni abban,hogy kapcsolatot vegyél fel velük és megtudd,hogy mi az oka annak,hogy itt rekedtek ezután majd megbékélnek és át tudnak lépni az öröklétbe.Vigyázni kell mert sok az ilyen "szelleműzős" sarlatán akit én tudok az megbízható.
7/23 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,nem vagyok hívő szal nem nagyon hiszek istenben:S
2010. jún. 2. 14:32
8/23 anonim válasza:
Ne légy ilyen babonás. Szellemek nem léteznek. Én is sokszor hangok hangokat, de nem nyilvánítom szellem cselekvésének. A szellem elvileg egy anyagtalan lény. Tehát nem létező. Hányan laktok? Milyen zajosak vagytok? Tudod csöndben a legkisebb zajok is fölerősödnek, káprázatokat okoznak. Ha furcsa jelenségeket észlelsz, kapcsold fel a villanyt és kapcsold be a rádiót/tévét. A kisebb zajokkal ne törődjél, mivel lehet hogy azokat a hőmérsékletváltozás, vagy egy bogár okozza. Ha pedig tényleg valami fura dolgot látsz, akkor nézzél szembe vele, mert lehet így akar próbára tenni a tudatalattid.
9/23 A kérdező kommentje:
Hát én hiszek a szellemekben ,nem is szoktam annyira odafigyelni a kisebb zörrenésekre de ez most durva volt.
2010. jún. 2. 14:58
10/23 anonim válasza:
A szellem(lélek) egy energiahalmaz nem anyagtalan lény....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!