Szerintetek rossz szellem?
Figyelt kérdés
Pár hónapja van nálunk egy szellem,ebben biztos vagyok mert érzem őket,amióta itt van azóta vannak érdekes dolgok de nem írom le gondolom nem akartok annyit olvasni:P
Eddig is voltak fura hangok nem kezdtem el minden zörrenésre ráfogni h szellem,de tegnap este kb. 3 percre rá hogy elaludtam a tesóméknál olyan volt mintha valaki csapkodná a kályha ajtót de tisztán és hangosan hallottam aztán mintha valaki hangosan le futott volna a lécsőn de csak kb az első 5 lépcső fokon,aztán jött a szokásos lépkedés.Más égettünk fehér gyertyát de csak pár hétig használ.Mit csináljak?
2010. jún. 2. 13:48
21/23 anonim válasza:
szerintem két dolgot tehetsz: add el a házat és a szellemről egy szót se vgay hívj szakembert. Jelzem SZAKembert, azaz ne olyat, aki kilencszázezermillió pénzt elkér, hoghy körbeingázza a házat..az olyan is..Aki esetelg ingyen megcsinálja (VAN ILYEN, tapasztalat) na őbenne bízhatsz!
22/23 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,már nem félek így itthon,vannak még fura dolgok és hangok de már nem érdekel nem félek.
2010. szept. 12. 22:12
23/23 anonim válasza:
Hello. Én is látom és érzem a szellemeket és nállam is van rossz szellem de nem akármien. Mikor bármi történik akkor valaki rosszul lessz vagy beteg és nem tudom mit csináljak vele. már próbáltam szeelem elűzéssel de nem akar elmenni semmi nem használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!