Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek rossz szellem?

Szerintetek rossz szellem?

Figyelt kérdés

Pár hónapja van nálunk egy szellem,ebben biztos vagyok mert érzem őket,amióta itt van azóta vannak érdekes dolgok de nem írom le gondolom nem akartok annyit olvasni:P

Eddig is voltak fura hangok nem kezdtem el minden zörrenésre ráfogni h szellem,de tegnap este kb. 3 percre rá hogy elaludtam a tesóméknál olyan volt mintha valaki csapkodná a kályha ajtót de tisztán és hangosan hallottam aztán mintha valaki hangosan le futott volna a lécsőn de csak kb az első 5 lépcső fokon,aztán jött a szokásos lépkedés.Más égettünk fehér gyertyát de csak pár hétig használ.Mit csináljak?

2010. jún. 2. 13:48
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Magától nem kezd el csapkodni a kályha ajtó.....bár én attól is féltem h valaki betört vagy ilyesmi.
2010. jún. 2. 15:34
 12/23 anonim válasza:
Szia! Írtad, hogy a kályhaajtó csapkodását akkor hallottad, amikor már elaludtál, vagy félálomban. A kérdésem: nem lehet, hogy alvási paralízised volt, tudtál mozogni? Mert lehet, hogy szellem/ démon volt, én csak félig-meddig vagyok szkeptikus, ugyanis láttam, hallottam és érzékeltem már én is nagyon durva dolgokat, sokkal ijesztőbbet, mint te. De próbálom magam nyugtatni azzal, hogy csak sima alvási paralízis volt mind, pedig több tucat ilyen rossz élményem volt már...
2010. jún. 2. 17:38
 13/23 A kérdező kommentje:

volt már alvás paralízisem de ez nem volt az mert ébren voltam rá hogy lefeküdtem 2-3 percre voltak ezek még az anyumat is felébresztettem és még akkor is voltak hangok.Amúgy mostanában elég érdekeseket is álmodom olyanokat amiket régen nem.Es az egyik kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__901108-h..

És mostanában ilyeneket álmodok,pl. egy csomó ismerősömmel megálmodok olyanokat ami max a jövőben történne csak meg.Most tuti hülyének néztek de mostanában tényleg nem stimmel valami.Egy éve még nem éztem olyanoknak a jelenlétét akiket nem látok.

2010. jún. 2. 17:46
 14/23 anonim ***** válasza:

Nálunk biztos vannak szellemek,és én ezt már régóta tudom.Házunknak 8 szobájából 5 nappal is elég sötét.Képzelheted milyen éjszaka.

De nem érdekel hogy vannak a házunkba szellemek.Ha békén hagynak,akkor mi bajom lenne velük.

Szinte naponta látok,halok megmagyarázhatatlan dolgokat.Igaz biztos többségük nem szellem.

Éjszaka ha nem takarom be a fejem,mindig rosszat álmodok.

Lehet hogy csak békévzelem,de ki tudja.

2010. jún. 2. 18:01
 15/23 anonim válasza:

Szia!

Irták h nem bánthat téged a szellem igen is bánthat persze nem ugy h neked dob valamit vagy valami hnem meg száll és teljesen meg változik a viselkedésed ... akár meg is ölheted magad ha rosz indulatú szellem... vagy másnak is árthacc..

2010. jún. 3. 22:19
 16/23 anonim ***** válasza:
Na jó azért ne túlozzunk nem kell ijesztgetni szegényt.Ilyen nincs szerintem.Nekem írtál privit.Nem árthacc hanem árthatsz előbb írj helyesen mielőtt mást ijesztgetsz.
2010. jún. 4. 20:46
 17/23 A kérdező kommentje:

:)

Am szerintem lehet h vannak olyan emberek akik minden nap halálra rettegik magukat mert folyton ez jár az agyukban és a végén megőrülnek....

2010. jún. 4. 20:57
 18/23 anonim ***** válasza:
szentelt víz és só ezt próbáld!!
2010. jún. 7. 09:53
 19/23 anonim válasza:

Szia!

Én vagyok az ijjesztegető :)

Én a helyedben hinnék nekem de mind1 én is találkoztam már velük nézhecc hülyének télleg igy van a szobámba mászkált ... rengeteget tudnék mesélni

Mindig probáltam a kiskoromban történtekre fogni már mint ami kis koromban történtek abba a házba és h mélyen a tudatomba igy adom ki öket de ezt hülyeségnek tartom .. 6 hónapja elköltöztem onnan és érdekes itt semmit nem hallok tudok nyugottan aludni ...

Nézz utána h ezelött a házban ki lakott hogy halt meg esetleg a házban halt e meg ...

Vagy lehetséges h a családodban sok a veszekedés stb...

ezektől szokott általában ilyen dolgok történi a házakban ...

2010. aug. 4. 15:10
 20/23 A kérdező kommentje:
Hát elég sok a veszekedés a bátyámmal és egyszer meghalt itt egy öreg néni de ez egy új,szóval ne nézz hülyének de vannak anyumnak és nekem is ilyen furcsa dolgaink és hát ez nem az az öreg néni.De már egy ideje nem félek,szóval régen rettegtem és nagyon rossz volt nem csak azért mert féltem hanem mert olyan hangok voltak,aztán egyik nap elmentem lefeküdni hallottam a szokásos lépkedést meg ilyeneket de valahogy nem igazán féltem,utána még sokáig voltak fura dolgok de már nem hallok szinte semmit,ez mutatja ha félünk akkor még rosszabb lesz.
2010. aug. 5. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!