Szerintetek rossz szellem?
Pár hónapja van nálunk egy szellem,ebben biztos vagyok mert érzem őket,amióta itt van azóta vannak érdekes dolgok de nem írom le gondolom nem akartok annyit olvasni:P
Eddig is voltak fura hangok nem kezdtem el minden zörrenésre ráfogni h szellem,de tegnap este kb. 3 percre rá hogy elaludtam a tesóméknál olyan volt mintha valaki csapkodná a kályha ajtót de tisztán és hangosan hallottam aztán mintha valaki hangosan le futott volna a lécsőn de csak kb az első 5 lépcső fokon,aztán jött a szokásos lépkedés.Más égettünk fehér gyertyát de csak pár hétig használ.Mit csináljak?
volt már alvás paralízisem de ez nem volt az mert ébren voltam rá hogy lefeküdtem 2-3 percre voltak ezek még az anyumat is felébresztettem és még akkor is voltak hangok.Amúgy mostanában elég érdekeseket is álmodom olyanokat amiket régen nem.Es az egyik kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__901108-h..
És mostanában ilyeneket álmodok,pl. egy csomó ismerősömmel megálmodok olyanokat ami max a jövőben történne csak meg.Most tuti hülyének néztek de mostanában tényleg nem stimmel valami.Egy éve még nem éztem olyanoknak a jelenlétét akiket nem látok.
Nálunk biztos vannak szellemek,és én ezt már régóta tudom.Házunknak 8 szobájából 5 nappal is elég sötét.Képzelheted milyen éjszaka.
De nem érdekel hogy vannak a házunkba szellemek.Ha békén hagynak,akkor mi bajom lenne velük.
Szinte naponta látok,halok megmagyarázhatatlan dolgokat.Igaz biztos többségük nem szellem.
Éjszaka ha nem takarom be a fejem,mindig rosszat álmodok.
Lehet hogy csak békévzelem,de ki tudja.
Szia!
Irták h nem bánthat téged a szellem igen is bánthat persze nem ugy h neked dob valamit vagy valami hnem meg száll és teljesen meg változik a viselkedésed ... akár meg is ölheted magad ha rosz indulatú szellem... vagy másnak is árthacc..
:)
Am szerintem lehet h vannak olyan emberek akik minden nap halálra rettegik magukat mert folyton ez jár az agyukban és a végén megőrülnek....
Szia!
Én vagyok az ijjesztegető :)
Én a helyedben hinnék nekem de mind1 én is találkoztam már velük nézhecc hülyének télleg igy van a szobámba mászkált ... rengeteget tudnék mesélni
Mindig probáltam a kiskoromban történtekre fogni már mint ami kis koromban történtek abba a házba és h mélyen a tudatomba igy adom ki öket de ezt hülyeségnek tartom .. 6 hónapja elköltöztem onnan és érdekes itt semmit nem hallok tudok nyugottan aludni ...
Nézz utána h ezelött a házban ki lakott hogy halt meg esetleg a házban halt e meg ...
Vagy lehetséges h a családodban sok a veszekedés stb...
ezektől szokott általában ilyen dolgok történi a házakban ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!