Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Érzem, hogy figyelnek. Jó...

Érzem, hogy figyelnek. Jó vagy rossz szellem lehet? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az van , hogy 2 helyen érzem , hogy figyelnek. A szobámba és a fürdőszobába. Engem kezd idegesíteni. Este amikor aludni próbálok valamikor felkelek iylen kis zajokra. Vagy a szekrényem reccsen vagy leesik egy kis tárgy. De végül imátkozok, hogy szép álmom legyen és , hogy nyugodtan tuggyak aludni és végül elalszok. Barátnőm nagyon vallásos. És megszentelte az egész házat már. Bibilia is volt már kinyitva a szobámba a szenteltvíz meg 2 hétig ottvolt.Még tanuló vagyok és nagyon érdekel, hogy mi lehet ez. És hogy ártani akar-e nekem vagy jó útra vinni. Már szinte egész nap a gépnél ülök itt jó. Csak néha érzem , hogy figyelnek. A szobámba meg szinte mindig. A fürdőbe meg rémes. Amikor megnyitom a csapot mintha a hátam mögött lenne valaki és fiogyelne. Nagyon durva. Serintetek mit tegyek? Segítsetek létszi.
2012. ápr. 1. 18:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem olyan dolgokra is rámondod, hogy egy szellem lehet, amire azelőtt nem. Csak mert jobban odafigyelsz ezekre a félelem miatt.

Persze nem zárom ki, hogy szellem lehet, viszont akkor valamit közölni akar. Ha bántani akarna, már nem csak lelökne egy két tárgyat.

2012. ápr. 3. 18:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Szellem van a hazban!!!

De ne torodj vele, nalunk is van!

2012. ápr. 3. 20:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Lehet hogy szellemek, de az is lehet, hogy egy magasabb, 4.térdimenziós síkról foton részecskék áramlanak át a házadon, ezáltal a negatív energia olyan magasra nőtt, hogy egy féreglyukat nyitott, ahonnan interdimenzionális, más fizikai világban élő lények áramlottak és plazmaszerű, láthatatlan anyagot halmoztak fel a helyiségekben, amitől neked megerősödött a 6.érzéked és képes vagy érzékelni azokat a szubatomi neutrínókat, melyek egy tőlünk 5milliárd fényévnyire levő neutroncsillagból épp szupermasszív feketelyukká alakuló égitestből mozognak a te irányodba.

Vagy csak Isten megint szórakozik velünk, mint amikor azt mondta Jézusnak ő az apja, ki tudja:S

2012. ápr. 22. 12:49
 14/15 A kérdező kommentje:

Háát szaakdok a röhögéstől az uccsón xxDDD

Azért köszi :DDDD

2012. ápr. 22. 14:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Túl sok abnormális dolgot olvasol a Neten-- jobb lesz ha nem képzelsz be magadnak egy féltéglát, mert az egyenesen a pszichiátriába vezet.

Nincsenek szellemek, nem korzóznak holt lelkek, ez mind kitaláció, szélhámosság, mások hülyítése és akit sikerül megtéveszteni azokat meg is fejik jó kis summával, szellem űzés, a rontás levétele a pénzről az otthonodról--- szóval aki ilyen ostoba az meg is érdemli hogy megkopasszák a szélhámosok.

2012. ápr. 30. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!