Találkoztatok már ilyennel?
Szegény kisgyerek.. Az ismerődsöd meg milyen szülő, hogy hagyja lekötözni a gyerekét??? Persze hogy ordított szegény gyerek, szerinted milyen rémisztő lehetett neki, hogy megkötözi a saját apja/anyja?
Fel sem merül, hogy a gyerek azért szeret a nagyanyjánál aludni, mert szereti? Meg lehet hogy ott szabad olyat amit otthon nem?
Ha meg hiszen ilyen dolgokban, és előre megmondják, hogy kopogásokat fogsz hallani, persze hogy hallod őket.
Én a szomszéd lakásból szoktam fura zajokat hallani, pedig elvileg nem lakik ott senki. Van hogy olyan, mintha a mi előszobánkban ledobnának vagy 40 tányért. Mégis hamarabb elhiszem, hogy a tulaj jött takarítani, minthogy valami szellem dobál szellemtányéerokat az előszobánkban.
Én egy szót sem hiszek el abből a szellemsztoriból. Most majd figyeld meg, azt fogja mondani, hogy nézzétek meg, sokkal élénkebb lett a gyerek, és az ismerősöd meg látni is fogja. :S
Úgy tudtam, hogy le leszek pontozva... húúú igen szellem volt, meg démon... poltergeist meg minden. Majd jól lehúz a sötét pokolba, úgyhogy FÉJJÉÉÉÉÉ!
Most jobb? Miért baj, ha valaki racionálisan gondolkodik?
(4. válaszoló voltam)
Elég viccesek vagytok, mit ne mondjak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!