Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Találkoztatok már ilyennel?

Találkoztatok már ilyennel?

Figyelt kérdés
Ismerősömnek van egy barátja aki szelemekkel foglalkozik,tehát látja ,érzi őket.Egyszer ott voltunk ismerősöméknél,és ott volt a barát is (aki a szellemekkel foglalkozik).Ültünk az asztalná,mikor ismerősöm egyik kis gyereke (akkor 5 éves volt),kijött,és játszott a kisautójával a földön.Erre ismerősöm barátja,feléllt és elkezdte nézni a kisfiút meredt szemekkel,és vagy 5 percig őt nézte,mire megszólaltam hogy miért nézed annyira?Erre ő megkérdezte az ismerősömet,hogy nem szoktatok,e valami furcsát tapasztalni a kisgyereken.Erre ismerősöm azt mondta hogy nem igazán, de néha van amikor hátra fordul és maga mögé néz,sőt volt olyan is mikor este felkelt,sírt és csak egy pontot nézett a szoba közepén.Erre ismerősöm barátja felállt,és körbejárta a szobákat,a konyhát, mindent,mikor egyszer csak bement a kisgyerek szobájába,és olyan vörös lett neki a feje és a bőre, mint a ketchupos üvegnek a flakonja.Utána megszólalt, Így: "Itt van, érzem".Utánna elmesélte az egészet.Rájött hogy a kisgyereket,egy férfi szelleme követi,már nagyon régóta,és szívja az energiáját.Azután rájöttünk,hogy miért szeret a kisgyerek a mamájánál aludni.Azért mert a mamájának olyan aurája van, ami taszítja a szellemeket.Mondja az ismerősöm barátja,hogy ez így nem mehet tovább,el kell üldözni a szellemet.Lefektették a gyereket az ágyra, lekötözték(muszáj volt)aztán gyergyákat és rózsafűzért raktak köré.A kisgyerek másfél órájig fergődött az ágyan,kiabált,hogy fáj,meg minden.Ordított,oly annyira hogy az egyik szomszéd is kijött.Azután mondta az ismerősöm bartája,hogy mostmár esténként,meg nappal is kopogásokat fogunk,hallani mert nem tud a gyerekhez férkőzni a szellem,de ettől ne ijedjünk meg.És tényleg,egyszer ott aludtam nálluk,mert a szüleim dolgoztam, és elste ahol csak lehetett kopogást, motoszkálást halottam.Ti találkoztatok már hasonlóval?

2012. ápr. 1. 11:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én egyszer véletlenül láttam a zárt ajtó kulcslyukán keresztül a halott nmagamat! Sejtitek már miről beszélek?

Spoiler: SH4

2012. ápr. 10. 17:56
 12/14 anonim ***** válasza:

A te kedves ismerősöd egy szélhámos hazudozó.

Egy senkinek nincs aurája csak kisugárzása. Egy gyerek azért szeret az anyja mellett feküdni, mert a női főleg az anyai kisugárzás kellemes, erősíti és melegséggel tölti el. Az apa mellett ritkán szeretnek sokáig lenni a gyerekek mert a legtöbb férfi erős testkisugárzású pozitív töltésű ami egy gyermeknek erős égeti, gyengíteni képes vagy idegesíti vagy elálmosodik tőle.

Nincsenek szellemek se holt lelkek se jók se rosszak, nincsenek se angyalok se ördögök-- ez mind kitaláció.

A holtak lelke az első percekben távoznak mindig mert vissza kell térniük az isteni nagy Lélek energiához, ha eljut odáig-- aki nem él becsületesen aki állandóan hazudozik vagy ennél is nagyobb disznóságokat művel azok nem érnek oda soha-- útközben megsemmisülnek-- mert az oda vezető út szószerint maga a pokoli út ördögök nélkül

Keress rá erre a két fejezetre két különböző blogból

60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...

19. f. A két csodálatos lelkünk.

Válaszokat kaphatsz hazugságok nélkül, csak ne misztifikálj és ne űlj fel minden hazugságnak

2012. ápr. 30. 21:07
 13/14 atoszprime válasza:
Poltergeist. A kopogó szellemek, rendszerint emberekhez kapcsolódnak nem helyszínekhez, ezekre jellemző a kaparászás mintha egerek lennének a falban. Ezek ellentétben a szellemjárásokkal csak pár hónapig tartanak. Bővebb infóért googlizz rá.
2012. júl. 18. 13:27
 14/14 anonim válasza:
Szerintem ez kamu de nvm :DDDD
2017. jún. 27. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!