Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Csak szerintem botrányosak...

Csak szerintem botrányosak ezek az újdonsült kitalációk?

Figyelt kérdés
Jómagam szkeptikus vagyok,és habár a természetfeletti dolgokban nem velem egyező véleményeket is elfogadom, miért találnak ki naponta újabb és újabb űrlényeket, és egyebeket?
2012. ápr. 4. 11:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ezeket nem ők találják ki, hanem lenyúlják valamelyik sci-fiből. Pl. mint a reptoidokat.
2012. ápr. 4. 12:06
 2/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Igen,a Sci-fi-ből nyúlás is elég idegesítő.Ez a reptoidozás a 2012.12.21-ei invázióval meg már az idegeimre megy.

2012. ápr. 4. 12:08
 3/17 anonim ***** válasza:

Ezek a kitalációk egyáltalán nem botrányosak. Inkább nevetségesek. De nem árt senkinek, mivel annyira földtől elrugaszkodottak, hogy pánikot egyik se tud kelteni.

Szóval csinálják. Előbb vagy utóbb, vagy 2012.12.23-án rájönnek, hogy ezek nem léteznek.

2012. ápr. 4. 12:29
 4/17 anonim ***** válasza:

Utolsó: Nem jönnek rá, hanem keresnek egy másik nevezetes dátumot, vagy csillagkonstellációt. Vagy átteszik 2013-ra, mert akkor lesz napfoltmaximum.

A reptoidokon eleinte könnyezve röhögtem, de mostmár nem is vicces, hanem szánalmas.

2012. ápr. 4. 12:44
 5/17 anonim ***** válasza:

Ezek a reptoidok vannak olyan szemetek, hogy direkt hamarabb jönnek, mikor még nem számít rájuk senki. Én védekezésül rajzoltam egy csomó deltoidot a falamra és vettem egy nagy füzér fokhagymát!

A viccet félretéve, az már jó, ha te is tudod, hogy ez csak kitaláció. Sajnos vannak akik elhiszik, és vannak akik ezt jól tudva kihasználják őket! A világot a bankárok irányítják, amíg ők adnak hitelt, addig én nem félek a világvégétől meg hasonlóktól!

2012. ápr. 4. 13:07
 6/17 anonim ***** válasza:
33%
mindenesetre irigylem a problémáidat.
2012. ápr. 4. 13:57
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem kell velük foglalkozni, és kész. Ennyi. :)
2012. ápr. 4. 17:00
 8/17 A kérdező kommentje:

Mindenesetre èn meg irigylem,hogy te csak így tudsz válaszolni :)

Félretéve,megértem,hogy ennél fontosabb dolgok is vannak,de.azèrt kérlek hadd tegyem már fel.

A többieknek nagyon köszönöm.

Amúgy csak azèrt tettem fel a kérdést,mert sok ismerősöm védők az ilyeneknek,és ki szerettem volna kérni a ti véleményeteket is.

2012. ápr. 4. 17:16
 9/17 A kérdező kommentje:
Védők helyett bedől,a telefonom folyton kicseréli, bocsi.
2012. ápr. 4. 17:18
 10/17 Salx Narval ***** válasza:
Szerintem ez normális dolog, a gyerekek mindig is fogékonyak voltak a saját koruknak megfelelő hiedelmekre, babonákra, mesékre. Azt, hogy néha el is hiszik, belefér a gyerekkorba, de azért a szülőkön is sok múlik, mármint a nevelésen.Nem árt odafigyelni bizonyos kor után, hogy reálisabban lássa a világot a gyerek, még ha ábrándozik is néha.
2012. ápr. 5. 05:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!