Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Csak szerintem botrányosak...

Csak szerintem botrányosak ezek az újdonsült kitalációk?

Figyelt kérdés
Jómagam szkeptikus vagyok,és habár a természetfeletti dolgokban nem velem egyező véleményeket is elfogadom, miért találnak ki naponta újabb és újabb űrlényeket, és egyebeket?
2012. ápr. 4. 11:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ácsi, ácsi. A gyerekeknek? Az ezotéria oldal minimum 20 százaléka, aki ufokkal, meg földönkívüliekkel foglalkozik, nem gyerek. Akkor velük mi a helyzet?

Vna itt magyarországon egy ufo társaság vagy mi. Ők a bizonyítéknak vélt képek mellé még hozzá fűznek pár logikátlan gondolatot, és a gyakori kérdések.hu-n máris jön a következő kérdés: Jönnek az idegenek?

És ezt nem gyerek kérdezik. Fiatalok, de nem gyerekek. És ha egy 15 16 éves fiatal ezt komolyan veszi, akkor megkérdőjelezhető, hogy normális e. Hogy nevelik őket? stb...........

2012. ápr. 5. 11:54
 12/17 Salx Narval ***** válasza:
Hát, amint én is írtam és te is kifejtetted, nyilván ezeknél az emberkéknél, komoly nevelési problémák vannak, ill voltak, ha 14 év fölött is komolyan vesznek meséket, kitalációkat. Attól, hogy valaki már felnőtt, még nevelhették hülyén, vagy sehogy és nyilván zi-zi is lehet.:D Félreértés ne essék, nem azokat tartom hülyének akiket ez a téma érdekel, vagy ezzel foglalkoznak, csak az un "szemtanúkat".:D
2012. ápr. 5. 14:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Telebeszélik az ember fejét h*lyeségekkel, aztán meg nagyot néznek, hogy nem hiszik el.
2012. ápr. 6. 12:32
 14/17 anonim ***** válasza:

A legjobb marhaság, ami most a gyakorikerdesek.hu-n van az ez:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__parapszichologia__28..

Olvassátok végig. szakadtam, és felháborodtam. Nem tudom sírjak vagy nevessek.

2012. ápr. 26. 14:02
 15/17 anonim ***** válasza:

Miért? miért? mert az emberi természet ilyen szeretnek hazudozni, ha unatkozik szeret másokat becsapni, vagy hírnevet szerezni vagy csalásokkal üzletet, pénzhez jutni

az ilyeneknek nincs más élvezetük" biztosan--

2012. ápr. 30. 18:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Ácsi ácsi 11/ nem biztos hogy a szülök tömik tele a fejüket a fiataloknak. Elég ha felmegy a web oldal keresőre és csak úgy ömlik a sok hülyeség a babonaság amit egy-egy csoportok meg is lovagolnak és összeszednek keletit nyugatot és nyomják a süketet videókon előadásokon-- jó üzlet.

Még mindig jobb kérdező ha szkeptikus vagy mintha bigott, babonás vagy eszelős lennél a szkeptikusság még senkit nem juttatott se máglyára se keresztre, se a diliházba.

Egyébként nincs olyan hogy természetfeletti. Bizonyos Létezések is a földi természet részei, mint az élet Lelke vagy a Földünk két Lélek energiája (gravitációs és a mágneses energiája) amit az ember Istennek nevezett el.

2012. ápr. 30. 18:54
 17/17 anonim ***** válasza:

14/ amit betettél az a telepátiáról szól. -- maga a megfogalmazás nem helytálló.-- a telepátia tudatos gondolat átvitel. ami nagyon ritkán de létező egyes embereknél-. csak azt nem tudják mint ahogy a növények vagy állatok reakcióit se tudják miért történik?

az emberi telepátia is létezik más a női és más a férfi gondolati átvitele-- de ez úgy valósul meg ha valaki képes erősen koncentrálni és gondolkodni miközben valakire figyel-- a gondolat energia hullámok a nök esetében-- vagy is a nő gondolatot képes küldeni amíg a férfiak testes képi infókat mert így működik a tudatuk

A felvetett növényi telepátia nem telepátia csak rezgések felfogása, érzékelése és értékelése-- ez a túlélés egyik alaptörvénye-- ha az élet nem igy lett volna megalkotva akkor kipusztult volna-- ez a léleknek a jelenlétét igazolja.

Lélek= a testben levő és mozgató energia szál-rendszerek.

Legyen az növény, földigiliszta vagy elefánt vagy épp az ember.

A probléma abból adódik, hogy az emberi tudás ezen a téren kevés és a vallások temérdek maszlagot találtak ki a megérzésekre és agyon misztifikálták szükségtelenül a lélek és még az Isten fogalmat is majd kiküldetésként" jó messzire kihelyezték a mindenségbe hogy azt is ő teremtette-- Igy ,ár lehet sóderolni és nem szükséges megmagyarázni fogad el azt amit ők mesélnek!!

2012. ápr. 30. 19:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!