Hogyan találkozhatok egy szellemmel?
Mindenáron szeretnék egyszer a saját szememmel látni egy szellemet.Hogyan lehetnék erre képes?Van egy két ismerősöm aki már látott de nekik ez egy veleszületett képességük.Hogyan lehet a szellemlátást megtanulni?
Aki ehhez nem ért a inkább ne írjon be hülyeségeket légyszi!
Kedves Kérdező!
Azért gondolja meg, hogy tényleg szeretné-e! Nehogy sikerüljön előidézni őket, mert nem biztos, hogy közös babazsúron akarnak Önnel lenni. Ha teljes körűen végiggondolja: akkor találkozhat velük, ha már odaát van. Igyekezzen ezt utoljára hagyni.
"kommunikáció lehetetlen, és a médium mese is kamú"
Vannak olyan médiumok, akik képesek egyfajta kommunikációra, illetve olyan médiumok is, amelyek segítségével egyfajta üzenetvételt meg lehet valósítani (bizonyos hangrögzítésre alkalmas technikai eszközök - EVP). A kommunikáció rendszerint meglehetősen nehézkes, akadozó, de nem lehetetlen.
ha eddig nem láttad őket nem is fogod :( ez nem tanulható. ez egy adottság. nekem megvan ez az adottság. több szellemet is láttam már. kommunikálni nem tudok velük, csak látom őket és amelyik nem szeretné, hogy lássam annak a jelenlétét érzékelem.
egyébként szerintem is másik dimenzió lehet és vannak emberek akiknek van egyfajta rezgésük vagy valami ami miatt láthatják őket. persze ezek többsége tényleg kamu...sőt...99%-ban kamu. és amíg nem éltem át első szellemes élményemet addig azt hittem, hogy 100%-ban kamu, de tévedtem. úgy fest tényleg van aki lát és van aki nem lát :)
de az is lehet, hogy azok nem is szellemek, hanem egy másik dimenzióban élő emberek vagy ilyesmi...
na mindegy a lényeg, hogy ha nem születtél ezzel az adottsággal, akkor amíg élsz nem fogod őket látni.
de egy tuti: a tévés médiumok mind kamuznak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!