Van-e szellemmel, angyallal, démonnal kapcsolatos történetetek? Akkor mi az?
Nekem az egyik ismerősöm mesélte, hogy egyszer csak elkezdte látni ezeket a természet feletti lényeket... Ez a kislány 10 éves nagyon megijedt először aztán megtanulta kezelni az erejét. Azt mondta h amikor meggyújtotta a gyergyákat a szellemek az ajtóból néztek h lehet -e már bemenni mert ők félnek a fénytől.
Egy másik esetet is tudok. Mindjárt írok egy másikat is...
Hát sajátom nincs, maximum annyi, hogy emlékszem, hogy kisebb koromban láttam kikukucskálni narancssárga, szürke és fehér alakokat az előszaba sarka felől.
Még annyit mondanék, ha tudsz angolul és nem zavar, hogy a történet nem "valós" akkor ajánlom neked az everythingscary.com -ot.
Tök jó!
Nekem is van. Később mesélek. Megyek aludni.
Egy éjszaka úgy éjfél környékén nem tudtam aludni, és egyszer csak hallom h mintha anyám kiment volna a zsepitartóhoz(mivel hogy az én szobám mellett van közvetlen) ment volna zsepiért.És akkor kiszólok:Mit csinálsz?
Nem volt válasz, de még csak nem is zörgött az ágy mert akkor még az a szar zörgős ágyunk volt de nem volt semmi zaj.Reggel látok néhány szétszórt zsepit, mert én hamarabb felkeltem, és megkérdeztem anyámat hogy volt-e kint éjszaka úgy éjfél tájt.Aszonta nem volt, én meg elmondom neki ezt az egészet de ő erre aztmondja hogy csak álmodtam.Pedig nem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!