Nektek már volt olyan élményetekbe részetek, a mi szellemmel/szellemekkel volt kapcsolatos? (Csak azok válaszoljanak, akik hisznek bennük! )
Figyelt kérdés
1. A válaszokat előre is köszönöm!
Az a baj, hogy nem tudom eldönteni,hogy higgyek bennük vagy sem, és hogy féljek tőlűk, vagy ne.
Sötétbe is van olyan amikor irtózom, de van olyan , amikor nappal is!!
2012. jan. 31. 19:30
2/25 A kérdező kommentje:
akkor ez a kérdés NEM NEKED szólt!!!!
2012. jan. 31. 19:33
3/25 anonim válasza:
"Az a baj, hogy nem tudom eldönteni,hogy higgyek bennük vagy sem, és hogy féljek tőlűk, vagy ne." hülye vagy-e?:D
5/25 A kérdező kommentje:
Legyetek szívesek normális válaszokat adni!!!!!
2012. jan. 31. 19:48
6/25 A kérdező kommentje:
Előző ! Mi a bajod?!!
2012. jan. 31. 19:49
7/25 anonim válasza:
Vannak én már láttam többször is.Félni nem kell tőlük.Vannak ijesztőbb jelenségek, de azok szinte kivétel nélkül a rossz múltú helyeken tapasztalhatók, ahol nagyon rossz dolgok történtek, például gyilkosság.Egyébként a szellemlátáshoz is képesség kell, ha benned ilyen nincs, akkor úgysem fogod meglátni, ha ott áll előtted.
8/25 anonim válasza:
nem hiszek benne, merthogy egy kétlábbal a földön álló racionális ember vagyok, DE egyszer részese voltam egy asztaltáncoltatásnak - nagy m--ságnak gondoltam, de vonakodva belementem - hát azóta nem szólom le ezeket a kérdéseket, merthogy nem akartam hinni a szememnek ... erről ennyit. továbbra sem hiszek benne, de nem is tagadom
9/25 anonim válasza:
# 9
nem hiszel benne de nem tagadod. akkor most hogy van ez?
10/25 A kérdező kommentje:
20:00 és 20:03 ! Köszönöm a normális válaszokat!!!!
2012. jan. 31. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!