Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Nektek már volt olyan élményet...

Nektek már volt olyan élményetekbe részetek, a mi szellemmel/szellemekkel volt kapcsolatos? (Csak azok válaszoljanak, akik hisznek bennük! )

Figyelt kérdés

1. A válaszokat előre is köszönöm!

Az a baj, hogy nem tudom eldönteni,hogy higgyek bennük vagy sem, és hogy féljek tőlűk, vagy ne.

Sötétbe is van olyan amikor irtózom, de van olyan , amikor nappal is!!

2012. jan. 31. 19:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

igen volt részem benne és hiszek is bennük.

vannak rosszak és jok.de alapbol semmi okod félelemre.

és én nem tizenéves tini vagyok mert ugye ez a nagy duma hogy aki ebben hisz az tuti egy buta csitri...

2012. jan. 31. 20:23
 12/25 anonim ***** válasza:
Hát én elég sokat tudok róluk...Ők egy más világ részesei, azokat a körülményeket majdnem lehetetlen elmagyarázni...Ha itt lenne egy és zavarogna valószínüleg tudnám kezelni...de magamtól soha nem idéznék szellemet és nem mennék kísértetes házba sem.
2012. jan. 31. 21:05
 13/25 anonim ***** válasza:
Igen...eddig kopogjam le semmilyen rossz tapasztalatom nem volt csak keserű :S .Am meg jól vannak ahol vannak nem kell félni tőlük ha csak nem ad okot rá az illető.
2012. febr. 1. 03:08
 14/25 anonim ***** válasza:

Volt már ilyesmi élményem. Kettő.

1. Egyszer az éjjel felébredtem régebben valamelyik nap, és egy ilyen fehér alakot láttam. A szoba közepénél lógó lámpa alatt vettem észre.

2. Ez tegnap volt. Fürdés után jöttem be, és az előszobába megpillantottam egy sötét alakot elmenni. Nem tudom ez mi volt mindenesetre én kissé megijedtem.

2012. febr. 1. 07:15
 15/25 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

De azért még jöhetnek.

2012. febr. 1. 16:28
 16/25 anonim ***** válasza:

ba_dmeg már a kérdésedben ellentmondásba kerülsz saját magaddal

ha jólesik akkor higgyél de ne cse_zegesd azokat akik nem hisznek

2012. febr. 1. 17:56
 17/25 anonim ***** válasza:
24%
Jaj ne viccelődj kérdező
2012. febr. 1. 18:58
 18/25 Hagenti ***** válasza:
Ja.Este full sötétben a szomszéd szobában ilyen ide-oda ugráló fehér fényt látok.Eddig nem bántott szóval nyugodtan maradjon.
2012. febr. 2. 19:11
 19/25 anonim válasza:
Nekem 2 éve nyáron volt 1 olyan élményem amit máig nem tudok megmagyarázni,olyan hajnal 2-3 óra körül lehetett, egyedül aludtam a szobámban, és a kezem lelógott az ágyon, egyszer csak arra keltem fel hogy valami elkezdte húzni a kezemet lefele, felébredtem, megdöbbenve láttam, hogy nem áll ott senki és próbáltam kiabálni de egyszerűen nem jött ki hang a számon, majd pár másodperccel később az a valami elengedte a kezemet, ezek után 1 hétig alig aludtam valamit....
2012. febr. 3. 15:59
 20/25 anonim ***** válasza:
63%

Ha nem vagy ateista joggal hihetsz bennünk, előfordulhat, hogy a lélek nem kel át a tulvilágra(vagy nem reinkarnálódik) ilyenkor nem lehet máshol, mint köztünk energia formában.

(1 furcsaság: te azt írtad, hogy nem tudod eldönteni, hogy hiszel-e bennük, de szkeptikus válaszát, nem fogadod el. Szerintem te szeretnél hinni bennük.)

Magam részéről pedig már láttam furcsa dolgot tárgy ok-nélküli (hőtágulás, szél kizárva) elmozdulása, stb.

Kiskoromban féltem a sötétben, de néha 'más' a sötétség egyes helyeken, és ok nélkül félek mostanáig vagy rossz érzésem van(teljesen véletlenszerűen).

Tipp: ha olyan a személyiséged valódi horror játékokkal kiirthatod magadból a félelmeket(Penumbra trilógia, Amnseia: The dark descent), nekem bejött, de keveseknél működik.

2012. febr. 3. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!