Nektek már volt olyan élményetekbe részetek, a mi szellemmel/szellemekkel volt kapcsolatos? (Csak azok válaszoljanak, akik hisznek bennük! )
1. A válaszokat előre is köszönöm!
Az a baj, hogy nem tudom eldönteni,hogy higgyek bennük vagy sem, és hogy féljek tőlűk, vagy ne.
Sötétbe is van olyan amikor irtózom, de van olyan , amikor nappal is!!
igen volt részem benne és hiszek is bennük.
vannak rosszak és jok.de alapbol semmi okod félelemre.
és én nem tizenéves tini vagyok mert ugye ez a nagy duma hogy aki ebben hisz az tuti egy buta csitri...
Volt már ilyesmi élményem. Kettő.
1. Egyszer az éjjel felébredtem régebben valamelyik nap, és egy ilyen fehér alakot láttam. A szoba közepénél lógó lámpa alatt vettem észre.
2. Ez tegnap volt. Fürdés után jöttem be, és az előszobába megpillantottam egy sötét alakot elmenni. Nem tudom ez mi volt mindenesetre én kissé megijedtem.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
De azért még jöhetnek.
ba_dmeg már a kérdésedben ellentmondásba kerülsz saját magaddal
ha jólesik akkor higgyél de ne cse_zegesd azokat akik nem hisznek
Ha nem vagy ateista joggal hihetsz bennünk, előfordulhat, hogy a lélek nem kel át a tulvilágra(vagy nem reinkarnálódik) ilyenkor nem lehet máshol, mint köztünk energia formában.
(1 furcsaság: te azt írtad, hogy nem tudod eldönteni, hogy hiszel-e bennük, de szkeptikus válaszát, nem fogadod el. Szerintem te szeretnél hinni bennük.)
Magam részéről pedig már láttam furcsa dolgot tárgy ok-nélküli (hőtágulás, szél kizárva) elmozdulása, stb.
Kiskoromban féltem a sötétben, de néha 'más' a sötétség egyes helyeken, és ok nélkül félek mostanáig vagy rossz érzésem van(teljesen véletlenszerűen).
Tipp: ha olyan a személyiséged valódi horror játékokkal kiirthatod magadból a félelmeket(Penumbra trilógia, Amnseia: The dark descent), nekem bejött, de keveseknél működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!