Paranormális jelenségek, szellemekkel, halottakkal való kapcsolattartás?
Paranormális jelenségek?
Hmmm...
Én egyszer láttam egy Jeti-t, 6 méter magas volt és szart lőtt a szeméből.
Elkábítottam úgy, hogy egy doboz Aspirin-t raktam a kajájába, mert kifigyeltem, hogy minden reggel a McDonald's-ba megy.
Betettem egy ketrecbe és elmentem vele a Kiválasztott casting-jára, de nem vettek be a műsorba.
A Jeti azóta is megvan.
Remélem segítettem.
> Kérem az olvasókat engem nem úgy felfogni mint
> aki hülyéskedik a kérdésével esetleg.
Bocs, de ez lehetetlen.
> Igazából, társakat keresek ebben a dologban akik
> legalább ennyire értik vagy csak tapasztalják dolgukat.
Itt mindenki tapasztal mindent, mindenki ért mindent, és bármikor képes a dologról félképernyős választ írni. :)
> Számítok válaszokra melyekben elmagyarázzák mégis
> milyen doktorokhoz forduljak de előre is elmondanám
> hogy hiába.
Részvétem a szüleidnek.
Szerencséd van hogy pont elcsíptem ezt a kérdést barátom nem vagy egyedül én 4-szer tapasztaltam meg milyen az mikor az ember fizikai létezése megszűnik létezni az élők sorából és egy teljesen más világba csöppen ami valójában nem is nevezhető világnak csak egy párhuzamos dimenzió egy TÉR a miénk és egy másik világ közt a VÁRAKOZÓ ahol a lelkek második életükre várva próbálják elviselni az ott tartózkodásukat. De ezt inkább e-mailban lenne a legjobb elmagyarázni ezeket a élményeket mint itt ahol bárki bármelyik pillanatban megzavarhatja a gondolat átvitelt.
Sokat tudok a szellemekről nem úgy mint mások.
Küldj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!