Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Nektek már volt olyan élményet...

Nektek már volt olyan élményetekbe részetek, a mi szellemmel/szellemekkel volt kapcsolatos? (Csak azok válaszoljanak, akik hisznek bennük! )

Figyelt kérdés

1. A válaszokat előre is köszönöm!

Az a baj, hogy nem tudom eldönteni,hogy higgyek bennük vagy sem, és hogy féljek tőlűk, vagy ne.

Sötétbe is van olyan amikor irtózom, de van olyan , amikor nappal is!!

2012. jan. 31. 19:30
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Kedves kérdező, ne törődj azokkal, akik beszólogatnak, előbb-utóbb majdcsak felnőnek.

Én is azt mondom, hogy ne félj tőlük, nem bántanak.

Annak idején egyik barátnőmnél sokszor aludtam, mert ő albérletben lakott, én meg koliban, és elég sokszor meg volt hívva. Egy idő után mesélte, hogy tárgyak mozdulnak el, elállítódnak az órák és stb. Végig hittem neki, de egyszer épp az ajtóval szemben ültem az ágyon, és láttam egy fényt. Nagyon különös volt, a közepében egy emberi alakot láttam, körülötte pedig fényt, mintha egy aurát láttam volna. Nagy nehezen kiböktem a barátnőmnek, hogy nézzen arra, de addigra eltűnt. Kérdezte, hogy mi baj, erre elkezdtek a mosogató fölött tányérok és poharak csörömpölni. Magunkra vágtuk az ajtót ( sokat ért) majd összecsináltuk magunkat a félelemtől, de másnapra eltűnt a valami, vagy nem adott magáról jelet.

2012. febr. 7. 15:12
 22/25 anonim válasza:
Szia! Én hiszek a szellemekben mert már volt is ilyenben részem. Leírom részletesebben: Egyszer unokatesóm mamájánál voltunk. Én 12 vagyok ő meg 9. TV-ztünk és egyszer csak kikapcsolt a TV. Kb. 1-2 hónapja halt meg a dédmamánk. Megilyedtünk de és megpróbáltam bekapcsolni a TV-t de nem nagyon ment de végül bekapcsolt. Unokatesóm megszólal: Dédi hogyha te vagy az akkor megint kapcsold ki a TV-t. Eltelt fél perc és a TV ment tovább, de viszont a TV feletti polcon egy dísz hirtelen lelökődött. Nagyon megilyedtünk. Egymásra néztünk és kiszaladtunk a másik szobába. A mamája aludt a kanapén mert éjszakás volt a papája meg TV-zett. Leültünk a fotelba és oda jött a kutyájuk maci és elkezdett vicsorítani. Megilyedtünk és beültünk a szoba közepére. Maci oda jött hozzám és elkezdett szimatolni. Én annyira megilyedtem hogy pofán vertem utána meg a mamája felkelt és ezt mondta: Mi a f*szt csináltok? Tudom ez így most vicces de nekünk nem volt :/ Látta a mamája rajtunk hogy valami nem stimmel de nem akartuk neki elmondani. De végül elmondtuk. Nagyon durva volt amit mondott. Azt mondta hogy azon a napon amikor ez történt akkor pont 3éve lett öngyilkos a testvére meg a mamám testvére mert az unokatesóm nekem másod unokatesóm. Hát ez történt velük. És bocsi hogy ennyire sokat írtam de ezt rövidebben nem tudtam volna kifejteni.
2012. febr. 7. 16:06
 23/25 A kérdező kommentje:
KöSZI A SOK VáLASZT
2012. márc. 18. 12:57
 24/25 anonim válasza:
Nekem egyszer volt olyan élményem hogy az éjszaka közepén felébrettem és láttam valami alakot a szobában (arra már nem emlékszem hogy milyen volt ) felakartam kelni de nem tudtam megmozdulni kiabálni se tuttam gyorsan becsuktam a szemem egy két perc műlva pedig reggel lett ( tuti nem álmottam ) amúgy meg ne félj a szellemektől ahogy az előzők is írták :D
2012. jún. 2. 20:07
 25/25 anonim válasza:

Én hiszek bennük!

velem is történt nagyon-nagyon sok(gondolok itt 4nél többre)

most csak az egyiket írom le!

Nekünk olyan az előszobánk,hogy egy ajto van ott,és akkor érsz ki az előszobába ahonnan egy másik ajto vezet a garázsba.Egyik nap apum megkért,hogy hozzak be valamt a garázsból.Mentem,és kinyitottam az előszobaajtót.Amint kinyitottam,megláttam egy sötét alakot!Abban a másodpercben egy rohat nagyot felsikoltottam.Megkérdezik h mi a baj?Mondom:Valaki itt állt!Erre mondják:Nem,nem biztos nem,rajtunk kivűl nincs itthon senki,nyugodj meg!!!

(Tudni kell,hogy nálunk régebben 2 éve voltk szellemek,de már elmentek!)

2012. nov. 27. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!