Nektek már volt olyan élményetekbe részetek, a mi szellemmel/szellemekkel volt kapcsolatos? (Csak azok válaszoljanak, akik hisznek bennük! )
1. A válaszokat előre is köszönöm!
Az a baj, hogy nem tudom eldönteni,hogy higgyek bennük vagy sem, és hogy féljek tőlűk, vagy ne.
Sötétbe is van olyan amikor irtózom, de van olyan , amikor nappal is!!
Kedves kérdező, ne törődj azokkal, akik beszólogatnak, előbb-utóbb majdcsak felnőnek.
Én is azt mondom, hogy ne félj tőlük, nem bántanak.
Annak idején egyik barátnőmnél sokszor aludtam, mert ő albérletben lakott, én meg koliban, és elég sokszor meg volt hívva. Egy idő után mesélte, hogy tárgyak mozdulnak el, elállítódnak az órák és stb. Végig hittem neki, de egyszer épp az ajtóval szemben ültem az ágyon, és láttam egy fényt. Nagyon különös volt, a közepében egy emberi alakot láttam, körülötte pedig fényt, mintha egy aurát láttam volna. Nagy nehezen kiböktem a barátnőmnek, hogy nézzen arra, de addigra eltűnt. Kérdezte, hogy mi baj, erre elkezdtek a mosogató fölött tányérok és poharak csörömpölni. Magunkra vágtuk az ajtót ( sokat ért) majd összecsináltuk magunkat a félelemtől, de másnapra eltűnt a valami, vagy nem adott magáról jelet.
Én hiszek bennük!
velem is történt nagyon-nagyon sok(gondolok itt 4nél többre)
most csak az egyiket írom le!
Nekünk olyan az előszobánk,hogy egy ajto van ott,és akkor érsz ki az előszobába ahonnan egy másik ajto vezet a garázsba.Egyik nap apum megkért,hogy hozzak be valamt a garázsból.Mentem,és kinyitottam az előszobaajtót.Amint kinyitottam,megláttam egy sötét alakot!Abban a másodpercben egy rohat nagyot felsikoltottam.Megkérdezik h mi a baj?Mondom:Valaki itt állt!Erre mondják:Nem,nem biztos nem,rajtunk kivűl nincs itthon senki,nyugodj meg!!!
(Tudni kell,hogy nálunk régebben 2 éve voltk szellemek,de már elmentek!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!