Hívd fel a telejósdát és kérdezd meg, hogy hány szellem ül a hátadon.
Ha 6-nál több, akkor már reménytelen vagy és jobb, ha felajánlod a szerveid az utókornak.
2012. dec. 10. 17:12
8/22 anonim válasza:
Tőlem lepontozhattok, de... Istenem, mennyit röhöghet ott fönn az, aki kitalálta a szellemeket!
2012. dec. 10. 17:13
9/22 anonim válasza:
szellemek nem léteznek, de ettől hihetsz bennük xD szóval ja, mikor meghalt valamelyik közeli rokonom is voltak hasonló élményeim, de persze ez mind amiatt, hogy bebeszéltem magamnak. mondjuk eléggé rossz érzés ha ilyet érez az ember, mármint félelmet vagy hasonlót. pláne hogy 12 éves koromig rettegtem a házban egyedül, a sötétben meg még ha 20 an voltunk is féltem, de kinőttem. hangokat nem hallasz? mert az a rosszabbik eset, mikor hallasz valamit vagy látsz odanézel és semmi. fhú, na megint kezd rámjönni a félhetnék, de ettöl függetlenül szellemek nincsenek. legalábbis még egyel sem találkoztam :D (ui: szellemek: igaz azt írtam nem találkoztam még egy szellemmel sem, de ha lehetséges továbbra is kerüljetek, köszönöm!) ^^
2012. dec. 10. 19:05
10/22 A kérdező kommentje:
viccelsz?! 13 éves koromig nem mertem a saját szobámban, egyedül aludnom .__."
mostanság szoktam rá.. ideje is volt 15 évesen x"D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!