Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemmel osztozom?!

Szellemmel osztozom?!

Figyelt kérdés

Néha úgy érzem, mintha nem lennék egyedül a szobában tanulás vagy gépezés közben... de csak néha.

Most bebeszélem magamnak, vagy tényleg lehet, hogy szellem van a házban?

hiszek a szellemekben amúgy.

2012. dec. 10. 16:19
1 2 3
 11/22 Napkiraly ***** válasza:
hát elég félős vagy :) nyugalom, nincs ott semmi, élvezd hogy egyedül lehetsz
2012. dec. 10. 21:36
 12/22 anonim válasza:
én 14 éves vagyok...az egyik osztály társam 7 éves kora óta kutakodik a természet fölötti erőkben...és elkezdte mondogatni nekem ezeket a szellemes dolgokat, és azóta bemesélek magamnak mindent és nem merek egyedül aludni...aludjak bárkivel, legyen az anyu, vagy a pasim vagy valamelyik bnöm akárki CSAK NE EGYEDÜL, mert esküszöm nagyon beijedtem a dologtól ...:(( valyon kinövöm egyszer?
2012. dec. 11. 15:32
 13/22 anonim ***** válasza:
Miből gondoljátok mindannyian, és állítjátok, hogy szellemek nincsenek? És ha mégis vannak, csak mi még nem láttunk egyet sem. Akkor nem igazak azok a dokumentum műsorok sem, ahol szellemlakta házakban élnek és rettegnek?
2012. dec. 11. 16:22
 14/22 anonim ***** válasza:
És ha a szellenek nem látnak minket, csak úgy vannak? Ha ők nem látnak minket, azt hiszik h. nem létezünk? Vajon ők az emberektől félnek?
2012. dec. 11. 19:25
 15/22 A kérdező kommentje:

#14 ...hallodXDD most elgondolkoztattál.. De akkor a szellemidézés is csak kitaláció lenne.. szóval nem látom realitást.. vagy nemtudom mit higyjek XD

Szerintem van 2(vagytöbb) dimenzió, egyikben mi emberek, másikban a szellemek élnek. Néhol, néha ez a 2 dimenzió "összeütközik" és ilyenkor a szellemek átkerülnek a mi dimenziónkba, és nem tudnak visszamenni, ezért "ijesztgetnek" minket, legalábbis mi így látjuk, de lehet hogy csak meg vannak rémülve, hogy teljesen más helyre kerültek... és azoknak a lelke aki nem tud valami miatt nyugodni(gyilkossá akár)azoknak ittragad a lelke.. és vannak olyanok is, akik nem tudják elfogadni, hogy meghaltak, és ugyanúgy élnek, csak mi levegőnek nézzük őket.

Tudom, hülyeségnek hangzik, én így gondolom :)

2012. dec. 11. 22:15
 16/22 anonim ***** válasza:
És ha a szellemek csinálnak emberidézést? És ezért látjuk őket? V. mi van, ha mi vagyunk szellemek, és ők élők. Csak azt hisszük élünk (mert ugye sok szellem azt hiszi,még él).
2012. dec. 12. 08:23
 17/22 anonim ***** válasza:
én egy kis szürkét kaptam :D olyan cuki..
2012. dec. 13. 17:26
 18/22 anonim válasza:
14 es vagyok :DD hát nem tudom h léteznek-e vagy sem, de én éjszakánként be vagyok fosva halljak én akármilyen hangot...:DD éjszakánként megy a tv-m meg a kislámpát is égve hagyom :DD csak akkor nem amikor alszik mellettem valaki xd
2012. dec. 14. 14:43
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem hiszek semmiben,de ez megtörtént velem. Most a nyáron méghozzá.

Itt olvasgattam a net elõtt, este 7 óra lehetett kb. és azt éreztem, hogy valami a lábszáramat megérintette. Egyszerüen egy fura érintés volt. A fürdõszobában ugyanigy jártam rá 2 napra, éppen készültem megnyitni a vizet,amkor ujra érintést éreztem, ugyanugy a lábszáramon,de ez még furcsább érintés volt. Hangokat meg ilyesmiket nem hallok, de ez az érintés eléggé furcsa volt.

Nem csináltam semmilyen hisztit, de valóban nem tudtam hovatenni a dolgokat.

2012. dec. 15. 12:56
 20/22 anonim válasza:
Én is hiszeka szellemekben,sőt UFO-k ban is. Utóbbit azzal óhajtam amgyarázni hogy nem csak 1 galaxis van...a mi galaxisunk csak egy a több,vagy több tíz milliárd közül. A dimenziós mizériára visszatérve az a probléma,hogy mi halandó lények 4D-s világban élünk. 3 tér és 1 idő...
2012. dec. 15. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!