Aki beszél már szellemmel az hogy csinálta? (többi lent)
Itt nem szellem idézésre gondolok
Ugyanis hallottam h a család tagjaink szelleme gyakran látogatja szeretteit
Sokan mondták h ha itt van 1 tárgy különös hangokat ad ki, nálam pl a tv szokott nagyot kattanni ( soha nem szoktam bekapcsolni szóval attól nem kattoghat h éppen hül)
Szóval az lenne a kérdésem h idézés nélkül hogy tudnék kapcsolatba kerülni velük?
Köszi a.válaszokat :)
És szerintetek a szellem tábla se segíthet megúszni az idézést? ( olyan tábla amin rajta van az abc, a számok és az üdvözlés, búcsúzás)
Jó az ABC-s szellemtábla, azzal idézzetek többen és akkor "kiír" nektek szavakat.
Most ha azt mondom, hogy testen kívüli tapasztalat során beszéltem szellemekkel, marha sokat segítek vele gondolom. Nemtudom hogy kell, mielőtt még megkérdeznéd, csak úgy jött. Szóval ennél tényleg jobb ötlet a fű!:D (Én a varázsgombát ajánlom )
Szerintem ne idézz szellemeket! Ha mégis úgy döntenél, h ezt a módszert választod akkor csináld olyannal, aki ezzel foglalkozik és megbízható, mert egyedül rosszul is elsülhet. pl: nem azt idézed meg akit szeretnél
Nekem voltak ismerőseim, akiknek volt negatív élményük ezzel (megjegyezném nem tinik akik megijedtek egy koppanástól, hanem olyanok, akik komolyabban foglalkoznak ilyen dolgokkal), de nem akarlak ijesztgetni.
Idézni semmi felé képpen nem akarok ugyanis temető közelben lakók és abból semmi jó nem sülhet ki xD
Ezekszerint ha beszélni akarok az illetovel jobb ha többen vagyunk és nem csak én egyedül??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!