Aki beszél már szellemmel az hogy csinálta? (többi lent)
Itt nem szellem idézésre gondolok
Ugyanis hallottam h a család tagjaink szelleme gyakran látogatja szeretteit
Sokan mondták h ha itt van 1 tárgy különös hangokat ad ki, nálam pl a tv szokott nagyot kattanni ( soha nem szoktam bekapcsolni szóval attól nem kattoghat h éppen hül)
Szóval az lenne a kérdésem h idézés nélkül hogy tudnék kapcsolatba kerülni velük?
vannak dolgok melyeket nem lehet megtanulni,el kell szomorítsalak:)
a szellem te magad vagy,és amíg nem fejleszted ezen képességed,hogy megerősödjön,addig másokét sem fogod érzékelni.
Kérdező!
Vannak emberek, akik képesek érezni a jelenlétüket, esetleg látják, vagy olykor kommunikálni tudnak velük. Sok esetben olyan emberek, akiknek volt már halálközeli élményük, vagy annyira fogékonyak rá. Szerintem csak úgy nem lehet kapcsolatba lépni velük. Inkább akkor, ha egy elhunyt hozzátartozónkat nem tudjuk elengedni, elég erős érzelmi szálak kötnek hozzá.
Próbálj meg esetleg EVP-t felvenni, hátha lesz eredménye.
Idézés semmiképp, hisz ha meg akar mutatkozni, tudatni akar valamit, akkor azt jelzi. Egy léleknek sem jó szerintem, ha idézgetik. Nekik már megvan a békés, nyugodt helyük, amit majd mindannyian megismerünk ha meghalunk.
Van is 1 ismerősöm aki látja őket :) csak őt nem igazán akarom megérni h vegitsen ^^"
És mi az a EPV???
Elektronikus hang jelenség. Fehér zaj.
Audio hangfelvételre alkalmas készülék, akár magnó, diktafon, egyebek. De vannak kifejezetten EVP felvevő műszerek, amelyek eléggé érzékenyek.
Kedves Kérdező!
Ha van ismerősöd, aki valóban látó...Az tudni fogja, hogy mikor kell "segítenie" és mikor nem...
Szerintem ne erőlködj a témán ilyen módon. Ez egy nagyon hosszú és komoly folyamat... És nem is jutsz sikerre, ha számodra ennyi a cél, hogy kommunikálj szellemekkel.
Ha egy tanácsot elfogadsz, akkor próbálj fejlődni... Olvass, művelődj, gyarapítsd tudásod az élet minden területén!
Tájékozódj vallások és világszemléleti dolgokról is...
És nyilván kapcsolatod az nem zárja ki velük, hogy te nem tudsz róla...
(És tudom, szellemek nem léteznek, nekem is pszichiátrián a helyem, erősítik majd meg a következő hozzászólók ... )
Nem szellemEKKEL akarok beszélni hanem csak 1 konkrét lélekkel ( édes apáméval)
Rendben köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!