Nemtudom mi történt velem mi lehetett ez? Kérem ne nézzetek hülyének a tesóm is látta nem kamu!
Figyelt kérdés
Tesóm mesélte hogy olyan éjfélkörül lehetett és ő pont feküdt le aludni de én már aludtam lecsukta a gépet aztán lefeküldt jó 5 percel később én felkeltem felcsuktam a villanyt kinyitottam a szoba ajtót utána a bejárati ajtóót pedig kulcsra volt zárva szal használtam a kulcsot és mondtam valakinek hogy gyere kiengedlek kinyitottam az ajtót és kiengedtem azt a valamit vagy valakit.De tesóm nem látott semmit alvajáró voltam vagy valami? de akkor miért engedtem volna ki valakit vagy kit?? szellem? ja és annyira emlékszem hogy a kulcsot megfogom másra nem megszállhatott valami?? És mamám mondta hogy mit álmodott a testvére meghalt régebben és azt álmondta hogy én beengedtem hozzá a mamámhoz mi lehetett ez? nem kamu nem vagyok őrült2013. jan. 17. 19:36
21/25 A kérdező kommentje:
Lef.som magasról na de akk hadjuk a témát nem érdekel itt a gyakoirikérdéseken mindenki hülyének néz mindenkit aztán meg velük történik valami sirva iderohannak h mi volt velük oszt kinevetik oszt leshet szal enyi
2013. jan. 19. 17:24
22/25 anonim válasza:
" itt a gyakoirikérdéseken mindenki hülyének néz mindenkit aztán meg velük történik valami sirva iderohannak "
Te komolyan azt hiszed, hogy velünk nem történt még semmi, amire nem tudtuk a magyarázatot adni? Szálljál már le a Földre, nem ez a különbség közöttünk!
Az a különbség, hogy mi tudjuk, hogy van rá értelmes, racionális magyarázat, és ilyet is KERESÜNK. Te pedig osztod az észt, hogy szellem meg mianyavalya, csak azért mert ezt AKAROD hinni, és hülye aki ebben nem támogat.
Kívánom neked, hogy a 100 emberből legyen 1-2 aki "egyetért" veled, és lenyugszol. De értelmes emberek nem fognak csak azért bólogatni neked, hogy te jobban érezd magad. Ezt jól jegyezd meg!
23/25 anonim válasza:
Kérj segítséget nyugodtan, ne foglalkozz azokkal,és ne húzd fel magad olyanok miatt, akik ilyet még nem éltek át, és nem éltek olyan környezetben sem, ahol megmagyarázhatatlan történések félelmet keltenek az ott élőkben.
24/25 anonim válasza:
nyugodjatok már le Istenem!
ez nem vitaoldal.
25/25 anonim válasza:
Vicces egy 1 hónapja csendes kérdéshez beírni, hogy "nyugodjatok már le"! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!