Valóban idéztünk? Mi lehetett? A macskák megérzik?
"furcsán viselkedett":D
Nemtudom, mit szólnál akkor az én macskámhoz, egyik percben még nyugodt, másik percben majd' átharapja a lábujjadat a takaró alá bemászva. Nem igazán figyel (direkt gondolom én) mikor szólok neki, csak ha kaja van. Játszani is akkor játszik, ha kedve van. Valószínű, nekünk akkor démonok tanyáznak mindenfelé?
Valóban nem idéztetek szerintem.
Amúgy megérezhetik elvileg az állatok, ha pl. azt is megérzik, hogy beteg vagy, ők egészen másképp érzékelnek dolgokat, mint mi.
Csakhát a macskák kiszámíthatatlanok, lehet máskor fel sem tűnik, ha furcsán viselkedik a kis dög :D Most az enyémet kisangyal szállta meg, mert ma csak dorombol, olyan hangosan, hogy füldugót kéne venni, mert már eléggé unom ezt a folyamatos recsegést-ropogást. Máskor meg sz@rik rám, és szétharapja a lábam meg az orrom.:) Érzik pl. ha lelki válságban vagy, így a szellenmeket is érezhetik jobban talán az embernél. Ahogy a kutya is vonyít, ha meghal valaki. Az is honnan tudja? Jó kérdés. Ne játsszatok a szellemvilággal, ha pelus kell.
Igen megérezhetik, de a google-s szövegnek nem sok hitelt adok. Azért nem így szokott ez menni, legalábbis felénk.
Szerintem csak hülyének nézett Titeket a ciculi, már bocsika :D
Won
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!