Stellita kérdése:
Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Még a nyáron mikor a nagymamámnál voltam...este esett az eső a föld utak sárosakvoltak de viszont kb.dél felé felszáradtak .
A temető felé mentem
egy föld úton a barátnőmmel és gyaloglás közben figyelmesek lettünk egy állatlábnyomra olyasmi volt mint egy rókáé csak sokkal nagyobb és károk nyomok is voltak rajta. Mi lehetett az?
2013. jan. 4. 13:36
1/9 anonim válasza:
az ördög maga
"károk nyomok"-ezt nem tudtam megfejteni
6/9 anonim válasza:
Szerintem egy loú. Mert a köztudott, hogy a loú egy kutyaszerű lény ami pontosan akkora mint egy ló csak nagyobb.
7/9 anonim válasza:
Szerintem Piroska volt, kezében egy helyesírást oktató könyvvel. Előled futott, mert azt hitte, el akarod venni tőle.
8/9 anonim válasza:
Valamilyen állat lábnyoma...
Erre válaszolj:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__3832335-..
9/9 Fuxreiter.Jack válasza:
Biztos medvedisznóember volt! Nekem is volt már egy párhoz szerencsém .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!