Nemtudom mi történt velem mi lehetett ez? Kérem ne nézzetek hülyének a tesóm is látta nem kamu!
Figyelt kérdés
Tesóm mesélte hogy olyan éjfélkörül lehetett és ő pont feküdt le aludni de én már aludtam lecsukta a gépet aztán lefeküldt jó 5 percel később én felkeltem felcsuktam a villanyt kinyitottam a szoba ajtót utána a bejárati ajtóót pedig kulcsra volt zárva szal használtam a kulcsot és mondtam valakinek hogy gyere kiengedlek kinyitottam az ajtót és kiengedtem azt a valamit vagy valakit.De tesóm nem látott semmit alvajáró voltam vagy valami? de akkor miért engedtem volna ki valakit vagy kit?? szellem? ja és annyira emlékszem hogy a kulcsot megfogom másra nem megszállhatott valami?? És mamám mondta hogy mit álmodott a testvére meghalt régebben és azt álmondta hogy én beengedtem hozzá a mamámhoz mi lehetett ez? nem kamu nem vagyok őrült2013. jan. 17. 19:36
1/25 anonim válasza:
Szerintem alvajárásról van szó. :) Ne aggódj, nem vagy őrült. Édesapám villanykörtét cserélt álmában, úgy, hogy felállt az ágyra, kitekerte, majd vissza is tekerte a villanykörtét. Aztán elindult kifelé, de sajnos csukva volt az ajtó. Koppant egy nagyot rajta, és felébredt.:)
Nem gondolom, hogy egy szellemet engedtél volna ki, vagy be az édesanyádhoz. Nekik nem kell kinyitni az ajtót.
2/25 A kérdező kommentje:
Nemtudom mi lehetett de köszönöm a választ remélem is :D
2013. jan. 17. 20:05
3/25 anonim válasza:
elnézést! de a szellemeket igenis ki kell engedni vagy beengedni a házba! amm velem is volt ijen! XD de én beágyaztam elmososgattam! XD minden! szal jó volt! XD
mutter szerint!
4/25 A kérdező kommentje:
Na de figyeljetek most röhögtök meg minden de mondom azt hogy mondtam valakinek hogy gyere és aztán a mamámék háza előttem van és ő azt élmodta hogy beengedtem a testvérét és beszélgetett vele
2013. jan. 17. 20:09
5/25 A kérdező kommentje:
szal lehetett a mamám testvére szelleme és még parázok is mert olyanok történnek hogy egy könyvet irhatnék de ha érdekel mi történik és nem néztek hülyének mondjátok hogyha érdekel hogy mondjam el és elmondondom mik történnek itt
2013. jan. 17. 20:11
6/25 anonim válasza:
Sima alvajárás. Velem is volt már ilyen egyetlen egyszer, amikor napszúrást kaptam, ami ritkán fordul elő télen :D de nem történt valami ilyesmi veled?
7/25 A kérdező kommentje:
Na leirom mik történek ebbe a kis házunkba mert nagyon szoktam parázni 1:volt a szobámba 1 ilyen láncos csillár mindig felpattant mintha feldobták volna vagy mi kicseréltük. 2:Akkor hangok jönnek csörgések durranások.3: a kamra ajtó kinyilik mindig bezárjuk meg minden 4:atyukém pasijánál voltunk kiment a budira elvégezte a dolgát meg minden és mondta hogy szivem ég anagyon a vállam levette a pulóverét és karom nyomok voltak. 5:na ez itt tegnap történt leraktam mellém a távirányitot és kérdezte tesóm hogy hol van a távirányító mondom mellettem van elkezdtük keresni az ágyban és ott volt a gépen h a f@aszomba került oda? 6:Anyám pasijának fogkeféje nálla volt és ide került nem vagyunk hülyék anyám az egész család érzékeli mi lehet ez ? naaa
2013. jan. 17. 20:19
8/25 A kérdező kommentje:
napszuráast nem kaphattam tél van :D
2013. jan. 17. 20:20
10/25 A kérdező kommentje:
Ja jó azt gondolsz amit akarsz de eljönnél ebbe a házba befosnál
2013. jan. 17. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!