Ez mi lehetett? Olyan ijesztő volt, ez mi?
Figyelt kérdés
na szwal kezdem az elején: hétvégén barátaimmal (velem együtt 3 lány és 5 fiú) kirándulni mentünk egy erdőbe. minden jó volt, telómmal egy csomó képet készitettünk. már sötétedett, de ez nem zavart minket. (nem lakunk messze az erdőtől) van egy csaj aki félős és elkezdte h valami lépked a közelünkbe. mondtam neki h fejezze be, biztos valami őz v f.szomtudja micsoda. pár perccel később valahol szemben már a többiek és én is hallottuk ilyen nagy lépések voltak, nehezek meg nagyok. (volt egy kis hó szval a hóba hallottuk g.ci ijesztő volt) aztán elkezdtünk visszamenni de a lépéést hallotuk. aztán egyik fa mögül láttuk h valami néz, volt v 2 méter magas és barna csomós szőre volt. barátom mondja h fotozzam le, de amikor valami szuszogást hallottunk hazarohantunk nem mertem fotózni...barátnőm szerint medve de az nem lehet, mert ott csak kis erdő van ami mezőbe megy át meg erre nincs medve, magyarországon nincs is medve ugye? nem is annyira medvés volt, ink jetis. ez mi lehetett? tippek, vélemények, hasonló történetek? érdekel a dolog :P2013. jan. 17. 18:53
1/22 anonim válasza:
Az nem lehetséges,hogy valaki szívatott titeket?
2/22 anonim válasza:
Lehet, hogy egy kriptidet azon belül is a fanyűvőt láttad.
3/22 anonim válasza:
Itt olvashatsz a fanyűvőről. [link]
6/22 anonim válasza:
Nekem Csubakka ugrott be, szóval szerintem vagy ő vagy egy másik vuki lehetett.:)
7/22 anonim válasza:
Vaddisznó lehetett, ártalmatlan, ha nem zavarják, csak félős a vaddisznó. Nem feltétlen lehetett 2 méteres, amit láttatok, állhatott dombon is, sötétben nem tudhattátok, hogy esetleg dombon levő bokor mögül szuszogott a vaddisznó és félt tőletek.
8/22 anonim válasza:
Hát, ami azt illeti szökött át hozzánk, MO-ra medve, Szlovákiából. És szökhet át más környező országból is, mert elvileg Horvátországba és Romániába is vannak.
9/22 A kérdező kommentje:
hát azért annyira hülyék nem vagyunk szval 8-an láttuk h rohadtul nem vaddisznó volt. :/ meg voltam már erdélyben és ott láttam medvét, nem hasonlitott ez a valami arra. tiszta sovány volt. :S mintha csak csont meg ször lett volna
2013. jan. 18. 18:37
10/22 A kérdező kommentje:
hoppá láttam egy hasonló kérdést, valami fehér szőrű jetiszerűt látott vlki egy erdőbe. LOL a végén még ellepik a földet ezek a szörnyek XDDD
de télleg nem tom mi a f.sz lehetett és ez idegesit. tervezzük haverokkal h újra kimegyünk este és egyik fiú megigérte h ha ujra látjuk nem fosik be és levideózza meg lefotózza. szerintetek érdemes lenne vissza menni oda? Féélek de kiváncsi is wagyok.
2013. jan. 18. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!