Nemtudom mi történt velem mi lehetett ez? Kérem ne nézzetek hülyének a tesóm is látta nem kamu!
"Ja jó azt gondolsz amit akarsz de eljönnél ebbe a házba befosnál"
Milyen szerencse, hogy ez az oldal anonim, és senkinek nem muszáj felelősséget vállalnia azért, amit mond.
"Milyen szerencse, hogy ez az oldal anonim, és senkinek nem muszáj felelősséget vállalnia azért, amit mond."
Nekem kell...
És igen itt is vannak furi dolgok -férjem szerint zakkant vagyok és pszihologus meg lélekgyógyászhoz kéne járnom. Én nem érzem magam betegnek mármint agyilag nem-bár lehet egy lélekgyógyász nem ártana. De a legjobb pszihologus a barátnő, meg ha nem akarod elmondani az ismerősöknek, akkor az anonim oldal-igen ám ameddig nem töri fel és nem nyomoz utánad... Akkor csináljam azt amit ő??? Ha problémánk van alázzam meg a rokonok előtt?! -nem az én stilusom leszarom ha mindenki azt hiszi én vagyok csak a rossz...
Szakembert? Orvosra gondoltál, ugye? Mégis, kit akarsz hívni? Médiumot, szellemirtót? Csak lehúz pénzel, és nem csinál semmit. A magadfajta hülyékből élnek meg ezek a csalók. Szellemek, démonok nincsenek, alvajáró vagy, ennyi.
"felcsuktam a villanyt"
Az hogy jött össze?
Leírtad, láttam, mik vannak a házatokba. Vegyük sorra:
1. kicseréltétek, az újjal nincs baj, akkor mi a gond? A régi volt a hibás.
2. hangok akármik lehetnek. Tányérok, poharak, ha padló vagy bútor recseg, vagy ilyesmi, az hőtágulás.
3. szar az ajtó.
4. anyád túl heves szex közben.
5. ja, szóval olyan hülye vagy, hogy azt se tudod, mit hova raksz.
6. biztos valamikor, amikor hozzátok ment, esetleg ott aludt, ottfelejtette.
Vagy ha nem, kamuzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!