Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Nemtudom mi történt velem mi...

Nemtudom mi történt velem mi lehetett ez? Kérem ne nézzetek hülyének a tesóm is látta nem kamu!

Figyelt kérdés
Tesóm mesélte hogy olyan éjfélkörül lehetett és ő pont feküdt le aludni de én már aludtam lecsukta a gépet aztán lefeküldt jó 5 percel később én felkeltem felcsuktam a villanyt kinyitottam a szoba ajtót utána a bejárati ajtóót pedig kulcsra volt zárva szal használtam a kulcsot és mondtam valakinek hogy gyere kiengedlek kinyitottam az ajtót és kiengedtem azt a valamit vagy valakit.De tesóm nem látott semmit alvajáró voltam vagy valami? de akkor miért engedtem volna ki valakit vagy kit?? szellem? ja és annyira emlékszem hogy a kulcsot megfogom másra nem megszállhatott valami?? És mamám mondta hogy mit álmodott a testvére meghalt régebben és azt álmondta hogy én beengedtem hozzá a mamámhoz mi lehetett ez? nem kamu nem vagyok őrült
2013. jan. 17. 19:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ja jó azt gondolsz amit akarsz de eljönnél ebbe a házba befosnál"

Milyen szerencse, hogy ez az oldal anonim, és senkinek nem muszáj felelősséget vállalnia azért, amit mond.

2013. jan. 17. 21:14
 12/25 anonim ***** válasza:

"Milyen szerencse, hogy ez az oldal anonim, és senkinek nem muszáj felelősséget vállalnia azért, amit mond."

Nekem kell...

És igen itt is vannak furi dolgok -férjem szerint zakkant vagyok és pszihologus meg lélekgyógyászhoz kéne járnom. Én nem érzem magam betegnek mármint agyilag nem-bár lehet egy lélekgyógyász nem ártana. De a legjobb pszihologus a barátnő, meg ha nem akarod elmondani az ismerősöknek, akkor az anonim oldal-igen ám ameddig nem töri fel és nem nyomoz utánad... Akkor csináljam azt amit ő??? Ha problémánk van alázzam meg a rokonok előtt?! -nem az én stilusom leszarom ha mindenki azt hiszi én vagyok csak a rossz...

2013. jan. 17. 21:30
 13/25 anonim ***** válasza:
52%
Igen , szerintem kiengedted, meg beengedted, a szellemek is jönnek-mennek. És az álom zónában lehet velük találkozni.
2013. jan. 17. 23:46
 14/25 anonim ***** válasza:
Olvastam arról, hogy azok a lelkek, akiknek a halála traumás volt, hirtelen, váratlan, vagy csak valamit még szeretnének elmondani, itt maradnak. Lehetséges, hogy anyukád testvére is ilyen, és azért próbálja meg rajtad keresztül felvenni veled a kapcsolatot, mert te érzékenyebb vagy ezekre a jelekre. Ha félelmet keltenek benned ezek a zajok, stb., akkor fordulj ilyen dolgokkal foglalkozó szakemberekhez. Ha keresel, találsz olyat is, aki csak akkor kér pénzt, ha ezek a jelensegek megszunnek.
2013. jan. 18. 14:22
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vláaszokat hivok egy szakembert
2013. jan. 18. 15:05
 16/25 anonim ***** válasza:
42%

Szakembert? Orvosra gondoltál, ugye? Mégis, kit akarsz hívni? Médiumot, szellemirtót? Csak lehúz pénzel, és nem csinál semmit. A magadfajta hülyékből élnek meg ezek a csalók. Szellemek, démonok nincsenek, alvajáró vagy, ennyi.

"felcsuktam a villanyt"

Az hogy jött össze?

2013. jan. 18. 15:57
 17/25 anonim ***** válasza:
58%
"Szakembernek" hivják a pszihologust is?
2013. jan. 18. 16:09
 18/25 A kérdező kommentje:
Nemtudnám mit csinálnátok ebbe a házba befossnátok Jaj most nagy menő vok mert irom komiba h szpchihologus kell neked meg minden milyen jó trollkodni mi? de CSAK MONDOM SENKINEK SEM KIVÁNOK ILYET MINT AMI NÁLLUNK TÖRTÉNIK
2013. jan. 18. 16:54
 19/25 anonim ***** válasza:
74%
Én viszont neked kívánok pár jó nyelvtanórát!
2013. jan. 18. 18:57
 20/25 anonim ***** válasza:
58%

Leírtad, láttam, mik vannak a házatokba. Vegyük sorra:

1. kicseréltétek, az újjal nincs baj, akkor mi a gond? A régi volt a hibás.

2. hangok akármik lehetnek. Tányérok, poharak, ha padló vagy bútor recseg, vagy ilyesmi, az hőtágulás.

3. szar az ajtó.

4. anyád túl heves szex közben.

5. ja, szóval olyan hülye vagy, hogy azt se tudod, mit hova raksz.

6. biztos valamikor, amikor hozzátok ment, esetleg ott aludt, ottfelejtette.

Vagy ha nem, kamuzol.

2013. jan. 19. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!