Lehetséges, hogy Hitlert láttam?
Mostanában 6-kor megyek dolgozni. Ilyenkor ugye még sötét van. Mindig azon az útvonalon megyek, és pár hete a m,ásik oldalon mindig láttam egy körvonalat, aki (nem tom h írjam h értsétek) ilyen náci karlenditéssel állt. Nem tom hányadik reggel volt ez így, mígnem összeszedtem magam és odamentem. És ahogy közeledtem, egyre világsabbá vált, h ő nem más mint Hitler. Úgy megíjedtem, nem mertem közelebb menni, visszafordultam.
Lehetséges, hogy Hitler szellemét láttam?
Veletek történt már ilyen?
Vagy egy hasonmás, aki ezzel szórakozik?
Vagy Hitler föltámadt, és ő maga volt az?
Szóval ha elesel előtte, akkor felsegít majd de megfog téged és berángat a sötét utcába szerintem.
De ha a sötét utcába akar csalni, akkor miért nem fogta be a szádat ,és ragadott meg, majd hurcolt volna be téged oda? Mert aki megakar ölni valakit az azt csinálja, nem?
jó, de ha csak mutatni akarna valamit, akkor is ugyanugy odarángathatna..... lehet nem akarja, h esetleg valakinek feltünjön.
egyébként ott nincsenek kamerák?
2 dolog
1.
Mondtad hogy valami ásót akart meg rajzolt valami téglalapot amiben egy horogkereszt volt!
Szerintem ki akar ásatni veled valami 2.vh-s ládát(Lehet hogy hülyeség)
2.
Napfelkelte után hova tűnik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!