Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges, hogy Hitlert láttam?

Lehetséges, hogy Hitlert láttam?

Figyelt kérdés

Mostanában 6-kor megyek dolgozni. Ilyenkor ugye még sötét van. Mindig azon az útvonalon megyek, és pár hete a m,ásik oldalon mindig láttam egy körvonalat, aki (nem tom h írjam h értsétek) ilyen náci karlenditéssel állt. Nem tom hányadik reggel volt ez így, mígnem összeszedtem magam és odamentem. És ahogy közeledtem, egyre világsabbá vált, h ő nem más mint Hitler. Úgy megíjedtem, nem mertem közelebb menni, visszafordultam.

Lehetséges, hogy Hitler szellemét láttam?

Veletek történt már ilyen?

Vagy egy hasonmás, aki ezzel szórakozik?

Vagy Hitler föltámadt, és ő maga volt az?

2012. dec. 6. 14:11
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/346 anonim ***** válasza:
17%
Nem vonzódom gyűlölöm őt :D
2013. febr. 1. 10:04
 192/346 anonim ***** válasza:
81%

"gyűlölöm őt"

Akkor azért rakott meg hátulról.

LOL

2013. febr. 1. 21:02
 193/346 A kérdező kommentje:
egyébként meg ki tudja h álom volt-e? lehet ugyan úgy megtörtént, ahogy én is látom őt minden reggel.... XDD
2013. febr. 1. 21:33
 194/346 anonim ***** válasza:
62%

Na kérdező én rájöttem mitakar tőled Hitler, bár szerintem nem lessz ínyedre amit most fogok mondani.

Először is azt akarja, hogy öld meg a pasidat, ehez egy jó nagy téglát ajánlott, hogy verd szét vele a fejét míg alszik.

Aztán az ásót azért mondta mert feltétlenül szükséged lessz rá, hogy eltudd ásni a tetemet.

És végül azért akar becsalni a sötét utcába, hogy közösüljetek.

Ha sikerül teherbe ejtenie, akkor újra húsvér testet ölthetne.

Álltalad újraszülethetne Hitler, de ehez hinned kell az egészben.

Ha mind igaz amit ide leírtál kérdező, akkor 100% biztos, hogy ezt akarja tőled.

2013. febr. 1. 21:43
 195/346 anonim ***** válasza:
71%

OH MAMA EZ DURVA

Férfiak.. mindig csak egy dolgon jár a fejük

2013. febr. 1. 22:57
 196/346 anonim ***** válasza:
70%

Kérdezd meg tőle ,hogy ezt akarja-e

Amúgy megkérdezted ,hogy mit akar?

2013. febr. 1. 23:04
 197/346 A kérdező kommentje:

igen megkérdeztem, de nem válaszolt.......

ööö, a pasimmal már szakítottam. pont ez miatt. az a hülye elmonta a haverjainak és jót röhögtek rajta. és azt hitte, hogy nem hallom.....férfiak.....és akk montam neki h el lehet húzni. mondjuk bosszúból szívesen eltemetném élve.... :D

attól még h közösülnénk, és teherbe esnék miért ölthetne testet újra? egyáltalán, azt se tudjuk mi az. ha szellem, akkor nem is tudnánk egymáshoz érni, valószínüleg átnyúlnék rajta. ilyen szempontból lehetetlen a közösülés.

ha meg nem szellem, akkor valószínüleg már van teste, tehát nem akarhatna testet ölteni.

más szempontból:

lehet, hogy igazad van, és azt akarja h öljem meg őt. csak nem az miatt amit leírtál. lehet h zsidó, amit nekem nem vallott be. és ezért akarja Hitler h megöljem.

és azért akar becsalni a sötét utcába, hogy aztán engem is megöljön.... csak azt nem tom miért

jó lenne, ha kiderülne mostanában, mert ahogy jön a nyár, reggelente egyre világosabb lesz. és a világosságba, ugye nem mutatkozik. én meg nem akarok azért fölkelni 4-kor, hogy meglátogassam.

lehetne egy kicsit egyértelmübb.....

2013. febr. 2. 09:59
 198/346 anonim ***** válasza:
76%
hát először próbálj meg rajta átnyúlni vagy valami
2013. febr. 2. 12:34
 199/346 anonim ***** válasza:
100%
bökd meg
2013. febr. 2. 13:00
 200/346 A kérdező kommentje:

jó, de nem fog hülyének nézni ha fogdosom meg bökdösöm? nem is tudom elmagyarázni, neki h miért.....

egyébként meg most jut eszembe, hogy a kutyáimat megsimogatta, és mikor rajzolt, akkor is megfogta a ceruzát. és ha szellem lenne, akkor ezekre képtelen lett volna. szóval nem tom milyen lény ez.............

2013. febr. 2. 14:27
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!