Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges, hogy Hitlert láttam?

Lehetséges, hogy Hitlert láttam?

Figyelt kérdés

Mostanában 6-kor megyek dolgozni. Ilyenkor ugye még sötét van. Mindig azon az útvonalon megyek, és pár hete a m,ásik oldalon mindig láttam egy körvonalat, aki (nem tom h írjam h értsétek) ilyen náci karlenditéssel állt. Nem tom hányadik reggel volt ez így, mígnem összeszedtem magam és odamentem. És ahogy közeledtem, egyre világsabbá vált, h ő nem más mint Hitler. Úgy megíjedtem, nem mertem közelebb menni, visszafordultam.

Lehetséges, hogy Hitler szellemét láttam?

Veletek történt már ilyen?

Vagy egy hasonmás, aki ezzel szórakozik?

Vagy Hitler föltámadt, és ő maga volt az?

2012. dec. 6. 14:11
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/346 anonim ***** válasza:
68%
Lehet ,hogy ha megteszed amit mond akkor kapsz tőle egy csokit
2013. jan. 28. 22:07
 172/346 anonim ***** válasza:
77%
Fuhh, ez milyen híres kérdés lett :D
2013. jan. 28. 22:11
 173/346 anonim ***** válasza:
57%

Nincs kinn napiszaron??:D

Vagy mért írnak ide ennyien??:DD

2013. jan. 28. 23:31
 174/346 A kérdező kommentje:

tényleg, most nézem mennyi válaszoló van....XD

híreim vannak:

tegnap sétáltam vele.

rájöttem, mivel reggel nincs időm, világosba ugye nem mutatkozik, hogy este látogatom meg. pontosabban sötétedés után, hátha akkor is ott van. és ott volt. 7-kor mentem oda, ugyis pont le kellett vinnem a kutyákat, mondom akkor elmegyünk arra. és mikor odaértünk, észrevett és lehajolt a kutyákhoz, és megsímogatta őket. szóval, a hitetlenkedőknek mondanám, hogy nem képzelődöm, mert a kutyáim is látták őt. akkor már hárman hallucináljuk ugyan azt?

és mondott valamit, de nem értettem, és intett a kezével, magyarul menjek vele (gondolom akkor ezt is mondhatta). és most nem arra indult el, mint szokott. pontosabban ugyanugy balra, de most nem ment be a kis mellékutcákba. hát csak sétáltunk egyenesen, és megint el kezdett szövegelni:

gláubn, behárlihtkájt, állö, gut;

és, egyszer jöttek velünk szembe. és, elég nagy ívben kerültek ki. elég lett volna kisebben is kikerülni, mert ugye elvileg egyedül voltam. a kutyák meg a fűben szaglásztak. nem azt mondom, hogy látták őt, de biztos éreztek ott valamit.

2013. jan. 29. 14:20
 175/346 anonim ***** válasza:
77%
Hát, figyelj, amíg a kutyák nem tudnak beszélni, ebben nem lehetünk biztosak.
2013. jan. 29. 17:30
 176/346 anonim ***** válasza:
81%

és miről dumcsiztatok sétálgatás közben??

elhívott moziba??:D

2013. jan. 29. 17:46
 177/346 A kérdező kommentje:

kedves 176!

nem tudom, hogy elhívott-e moziba, mert nem tudok németül. lehet, hogy elhívott moziba, vacsorázni meg egyebek, de nem értettem....

komolyra fordítva: a szavak, amiket azután írtam, hogy ..."el kezdett szövegelni", egyértelműen, azok voltak amiket meg tudtam jegyezni, abból amit mondott, és valószínüleg nem így kell írni őket.

2013. jan. 29. 17:57
 178/346 anonim ***** válasza:
70%

glauben = hinni

Beharrlichkeit = kitartás

alle = minden

gut = jó

2013. jan. 29. 19:40
 179/346 A kérdező kommentje:
jó, és ezzel mit akarhatott mondani?
2013. jan. 30. 16:04
 180/346 anonim ***** válasza:
70%
Sztem tarts ki,higgy a győzelembe minden jó lesz:D
2013. jan. 30. 17:35
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!