Lehetséges, hogy Hitlert láttam?
Mostanában 6-kor megyek dolgozni. Ilyenkor ugye még sötét van. Mindig azon az útvonalon megyek, és pár hete a m,ásik oldalon mindig láttam egy körvonalat, aki (nem tom h írjam h értsétek) ilyen náci karlenditéssel állt. Nem tom hányadik reggel volt ez így, mígnem összeszedtem magam és odamentem. És ahogy közeledtem, egyre világsabbá vált, h ő nem más mint Hitler. Úgy megíjedtem, nem mertem közelebb menni, visszafordultam.
Lehetséges, hogy Hitler szellemét láttam?
Veletek történt már ilyen?
Vagy egy hasonmás, aki ezzel szórakozik?
Vagy Hitler föltámadt, és ő maga volt az?
Nincs kinn napiszaron??:D
Vagy mért írnak ide ennyien??:DD
tényleg, most nézem mennyi válaszoló van....XD
híreim vannak:
tegnap sétáltam vele.
rájöttem, mivel reggel nincs időm, világosba ugye nem mutatkozik, hogy este látogatom meg. pontosabban sötétedés után, hátha akkor is ott van. és ott volt. 7-kor mentem oda, ugyis pont le kellett vinnem a kutyákat, mondom akkor elmegyünk arra. és mikor odaértünk, észrevett és lehajolt a kutyákhoz, és megsímogatta őket. szóval, a hitetlenkedőknek mondanám, hogy nem képzelődöm, mert a kutyáim is látták őt. akkor már hárman hallucináljuk ugyan azt?
és mondott valamit, de nem értettem, és intett a kezével, magyarul menjek vele (gondolom akkor ezt is mondhatta). és most nem arra indult el, mint szokott. pontosabban ugyanugy balra, de most nem ment be a kis mellékutcákba. hát csak sétáltunk egyenesen, és megint el kezdett szövegelni:
gláubn, behárlihtkájt, állö, gut;
és, egyszer jöttek velünk szembe. és, elég nagy ívben kerültek ki. elég lett volna kisebben is kikerülni, mert ugye elvileg egyedül voltam. a kutyák meg a fűben szaglásztak. nem azt mondom, hogy látták őt, de biztos éreztek ott valamit.
és miről dumcsiztatok sétálgatás közben??
elhívott moziba??:D
kedves 176!
nem tudom, hogy elhívott-e moziba, mert nem tudok németül. lehet, hogy elhívott moziba, vacsorázni meg egyebek, de nem értettem....
komolyra fordítva: a szavak, amiket azután írtam, hogy ..."el kezdett szövegelni", egyértelműen, azok voltak amiket meg tudtam jegyezni, abból amit mondott, és valószínüleg nem így kell írni őket.
glauben = hinni
Beharrlichkeit = kitartás
alle = minden
gut = jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!