Miért van az hogyha valaki azt mondja hisz a szellemekben, akkor mindenki lehülyézi?
Valaki azt mondja hogy hisz pl:szellemekben egyből:menjél pszichológushoz,idióta vagy,agyilag 6 éves vagy meg ilyenek.
Nagyon idegesítő.
Nekem az a véleményem hogyha valaki hisz valamiben tiszteletben kell tartani a döntését, és nem lehülyézni.
Nem értem hogy ez miért jó valakinek hogy jól leosztja a másikat mert hisz valamiben.Meg egy csomóan azt mondják hogy:Az egész Ezo kategória hülyeség.De ha hülyeségnek tartják akkor miért vannak ebben a témakörben?Miért nem kerülik el?Mert szerintem csak azért hogy ha valaki azt írja hogy hisz a szellemekben jól lecseszhessék.
hiszek Istenben.
de úgy értem elhiszem hogy vannak szellemek.na.de nehéz.
Nem nehéz. amit olvastál most utóbb abból te is tudod,hogy nekem nem kell hinnem a szellem létezéségen.mert t u d o m,hogy van. Onnan tudom,hogy m e g t a p a sz t a l t a m. Más módokon is! Akinek ilyen tapasztalata van az már tud Én is tudom.Tudom magamnak. Másnak nem tudhatom
Egy jó tanács, ha szabad: Ne mérgelődj azon hogy nem hiszik el sokan. Nem könnyű ezt elhinni... Pláne ebben a hazug világban.
"Bíró Miklós!
Igazad van."
Köszönöm.Az elismerés általában jól jön. Köszönöm.
Biztos fontos volt egy rég lejárt aktualitású kérdésre válaszolni,kedves Bazalt!
Különben meg nem feltétlen értelmetlenek és-bár én sem hiszek bennük-,amíg nem látok egyértelmű bizonyítékot arra,hogy nincsenek,addig nem fogom elvetni a lehetőségét ennek.
Hitetleneknek!
Bármi dolog az amiről kijelenti: "nem hiszem",attól az még létezhet.
"Bármi dolog az amiről kijelenti: "nem hiszem",attól az még létezhet."
Na bumm, ilyeneket én is tudok, nézd csak:
Bármi dolog, amiről kijelented hogy hiszel benne, attól az még nem fog automatikusan létezni is.
Az ilyen kijelentések nem vezetnek sehová, és egyáltalán nem igazolják vagy cáfolják a természetfeletti létét.
-_-
1.nem olvastam el a többi válazt.
2.-nem a szellemekre mondtam, hanem azokra akik lehülyéznerk valakit aki nem hisz bennük.
Kedves Kérdező!
Attól,hogy valakit lehülyéznek attól az még nem hülye. eszedbe villant már? Lehet,hogy épp ő a hülye. Mert eleve kizárja a lehetőségét annak aminek tagadását nem tudja bizonyítani.Hadd legyen itt egy személyes példa. Én még nem láttam ufót,ezért nem mondom se azt hogy van,se azt,hogy nincs. Helyette mondom: lehet,hogy van.továbbiakat mellőzöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!