Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért van az hogyha valaki...

Miért van az hogyha valaki azt mondja hisz a szellemekben, akkor mindenki lehülyézi?

Figyelt kérdés

Valaki azt mondja hogy hisz pl:szellemekben egyből:menjél pszichológushoz,idióta vagy,agyilag 6 éves vagy meg ilyenek.

Nagyon idegesítő.

Nekem az a véleményem hogyha valaki hisz valamiben tiszteletben kell tartani a döntését, és nem lehülyézni.

Nem értem hogy ez miért jó valakinek hogy jól leosztja a másikat mert hisz valamiben.Meg egy csomóan azt mondják hogy:Az egész Ezo kategória hülyeség.De ha hülyeségnek tartják akkor miért vannak ebben a témakörben?Miért nem kerülik el?Mert szerintem csak azért hogy ha valaki azt írja hogy hisz a szellemekben jól lecseszhessék.

2012. dec. 2. 16:29
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

5/10

17:57es

nem vagyok hülye és nem is érdekel ha hülyézel.magánügyem miben hiszek.

2012. dec. 3. 16:57
 12/42 A kérdező kommentje:

6/11

igazad van.csak trollkodni jár ide a többség

2012. dec. 3. 16:59
 13/42 anonim ***** válasza:
60%

Igen, mindenki abban hisz, amiben akar.

ÁM:

Pontosan ugyanígy mindenki azt hülyéz le, akit akar. Ráadásul aki olyan dologban hisz, ami a társadalom nagy része szerint hülyeség (mint a szellemek), akkor ne csodálkozzon, ha lehülyézik.

2012. dec. 4. 11:51
 14/42 A kérdező kommentje:

tudod ez nem így van.

mi jogon hülyézi le a másikat.

na mind1. nem süllyedek le az ő értelmiség szintjükre.az ilyet fel sem kell venni.

2012. dec. 4. 17:23
 15/42 anonim ***** válasza:
45%

De ez most kezd átmenni abba,kedves kérdező,hogy Te akarod másnak mindenáron bizonygatni,hogy nektek igazatok van,legalábbis nekem ez jön le az írásodból.Szerintem neked is tiszteletben kéne tartani mások véleményét.

Érdemes lenne lezárni ezt a vitát.

2012. dec. 4. 17:27
 16/42 A kérdező kommentje:

tiszteletben tartom mások véleményét de akkor sem vagyok hülye.

egyébként itt senki nem vitázik.

2012. dec. 4. 18:07
 17/42 anonim ***** válasza:
60%
Én szeretek vitázni, de az nem vita, hogy "márpedig a szellemek léteznek". Nem konkrétan rád értem ezt, hanem úgy általában így szoktak érvelni itt az emberkék :)
2012. dec. 4. 20:51
 18/42 anonim ***** válasza:
82%
Rendben,nem vagy hülye :)
2012. dec. 4. 21:03
 19/42 A kérdező kommentje:

köszi.

te legalább nem vagy bunk*

2012. dec. 5. 17:56
 20/42 anonim ***** válasza:
45%
Hmmm... hogy az én kérdéseimet mindenki lemásolja
2012. dec. 5. 20:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!