Miért van az hogyha valaki azt mondja hisz a szellemekben, akkor mindenki lehülyézi?
Valaki azt mondja hogy hisz pl:szellemekben egyből:menjél pszichológushoz,idióta vagy,agyilag 6 éves vagy meg ilyenek.
Nagyon idegesítő.
Nekem az a véleményem hogyha valaki hisz valamiben tiszteletben kell tartani a döntését, és nem lehülyézni.
Nem értem hogy ez miért jó valakinek hogy jól leosztja a másikat mert hisz valamiben.Meg egy csomóan azt mondják hogy:Az egész Ezo kategória hülyeség.De ha hülyeségnek tartják akkor miért vannak ebben a témakörben?Miért nem kerülik el?Mert szerintem csak azért hogy ha valaki azt írja hogy hisz a szellemekben jól lecseszhessék.
5/10
17:57es
nem vagyok hülye és nem is érdekel ha hülyézel.magánügyem miben hiszek.
6/11
igazad van.csak trollkodni jár ide a többség
Igen, mindenki abban hisz, amiben akar.
ÁM:
Pontosan ugyanígy mindenki azt hülyéz le, akit akar. Ráadásul aki olyan dologban hisz, ami a társadalom nagy része szerint hülyeség (mint a szellemek), akkor ne csodálkozzon, ha lehülyézik.
tudod ez nem így van.
mi jogon hülyézi le a másikat.
na mind1. nem süllyedek le az ő értelmiség szintjükre.az ilyet fel sem kell venni.
De ez most kezd átmenni abba,kedves kérdező,hogy Te akarod másnak mindenáron bizonygatni,hogy nektek igazatok van,legalábbis nekem ez jön le az írásodból.Szerintem neked is tiszteletben kéne tartani mások véleményét.
Érdemes lenne lezárni ezt a vitát.
tiszteletben tartom mások véleményét de akkor sem vagyok hülye.
egyébként itt senki nem vitázik.
köszi.
te legalább nem vagy bunk*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!