Miért van az hogyha valaki azt mondja hisz a szellemekben, akkor mindenki lehülyézi?
Valaki azt mondja hogy hisz pl:szellemekben egyből:menjél pszichológushoz,idióta vagy,agyilag 6 éves vagy meg ilyenek.
Nagyon idegesítő.
Nekem az a véleményem hogyha valaki hisz valamiben tiszteletben kell tartani a döntését, és nem lehülyézni.
Nem értem hogy ez miért jó valakinek hogy jól leosztja a másikat mert hisz valamiben.Meg egy csomóan azt mondják hogy:Az egész Ezo kategória hülyeség.De ha hülyeségnek tartják akkor miért vannak ebben a témakörben?Miért nem kerülik el?Mert szerintem csak azért hogy ha valaki azt írja hogy hisz a szellemekben jól lecseszhessék.
Nálam attól függ mit jelent a szellem.
Szal hiszek benne, h a lélek halál után távozik a testből, de a többi marhaságban nem hiszek, h itt vannak körülöttünk meg ennek-annak megjelentek meg stb.
Most volt nálunk nem rég, h állandóan bekapcsolt magától a tv, elvittem szerelőhöz, de semmit nem talált, de aztán megint elkezdte.
Ment itt is ezerrel, h biztos az rgy éve meghalt nagyanyám szelleme tért vissza...
Na persze, kb egy hete derült ki, h az elosztó ki volt égve és amiatt ba.szakodott.(Ne kérdezettek, nem értem én se a logikát)
Most őszintén, ha vannak szellemek és mégis nagyanyám csinálta, akkor mi értelme van, h kapcsolgatja a tv-t?Unatkozik?
Ha akar valamit miért nem mondja meg?
Én nem hiszek bennük,de egyetértek abban,hogy tiszteletben kell tartani.
De ez amiatt is van,hogy ahány ember,annyi szemszög:például van,aki egy faágroppansára már azt mondja,hogy biztosan szellem volt,de egy értelmes ember tudja,hogy nem az.Talán hülye példa volt,de a lényeg szerintem lejön belőle :)
"Meg egy csomóan azt mondják hogy:Az egész Ezo kategória hülyeség."
Mert az is.Tudod,hányféle földönkívüli baromságról,meg összeesküvés elméletről tesznek ki naponta röhejes kérdéseket?De a legviccesebb az,hogy komolyan is gondolják,sőt,természetesnek veszik,hogy a másik is hisz ezekben(gondolok itt mondjuk a "reptoid gyíkemberekre",vagy a vilgávége-elméletekre).
"De ha hülyeségnek tartják akkor miért vannak ebben a témakörben?Miért nem kerülik el?Mert szerintem csak azért hogy ha valaki azt írja hogy hisz a szellemekben jól lecseszhessék."
Én speciel azért vagyok itt,mert néha okkal/ok nélkül lejjebb görgetek és akaratlanul is kiböki a szememet egy-egy kérdés ebből a témakörből(a tiédre is így akadtam rá :))Aztán van,hogy meglátok mégegy,meg mégegy érdekesnek tűnő kérdést,és észre sem veszem,hogy már egy órája böngészem az ezotéria témakört :)
Lecseszni meg azért szokták általában,mert ők nem hisznek ebben és nagyon zavarja az ilyen embereket,ha valaki (szerintük) baromságokat beszél.
Ismétlem én sem hiszek ezekben,de éppen ezért,tudom,hogy miért szoktak néhányan beszólogatni.
Basszus,lekopott a billentyűzetem :) Remélem hasznosnak találod a válaszom.
Én hiszek és párom is hisz a szellemekben stb.
Szóval engem nem érdekel ha lehülyéznek; tegyék ha jól esik nekik, csak az a baj hogy a legtöbben nem tudják megindokolni hogy miért más a véleményük és össze foglalva olyan válasz jön hogy mert csak meg ehhez hasonlók.
Nagyon sok olyan ember van aki csak trollkodni jár ide és semmi másért. na az olyanokat nem tudom megérteni. Azért mondják, hogy az ezo témakör hülyeség mert ez így igaz... itt nem lehet normálisan beszélgetni és rengeteg a szenny kérdés... lást reptoidok.
"Szóval engem nem érdekel ha lehülyéznek; tegyék ha jól esik nekik, csak az a baj hogy a legtöbben nem tudják megindokolni hogy miért más a véleményük és össze foglalva olyan válasz jön hogy mert csak meg ehhez hasonlók. "
Így van.Aki nem hisz bennük és meg tudja indokolni,az általában inkább nem is ír választ.Aki meg nem,az ír.
Trollkodni pedig szerintem tizenévesek szoktak itt többnyire.
(Azért tegyük hozzá,hogy más dolog egy olyannál trollkodni,aki szerint a Jupiternek több dimenziója van és más dolog egy olyannál,aki esetleg szellemet vélt érzékelni,vagy hasonlók.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!