Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha valakinek természetfeletti...

Ha valakinek természetfeletti képességei vannak, mire tudja őket használni?

Figyelt kérdés

Tudniillik én néha megérzek dolgokat(kisebb dolgokról van szó, pl. ha suliban másik teremben leszünk akkor nem pakolok ki, pedig nem is figyelmeztettek), és néha meg is álmodom azokat(az álom és a történés között először két év volt, aztán egyre kevesebb, végül a másnapot is megálmodtam).

Szerintetek ezt mire tudom felhasználni?

Állandósulnak ezek a képességek(még elég kicsi vagyok)?

2012. aug. 7. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 A kérdező kommentje:

Khm, khm...

Úgy látom, eltévesztetted a témát. Nem hazudok.

De egyébként elég rosszul esik, hogy ilyen csakazénigazamatemlegetemakkorishaamásiknakvanigaza emberek is megtalálták a témát.

2012. aug. 17. 15:43
 72/75 anonim ***** válasza:
A szkeptikusok szerint valaki aki tapasztal bármit is az ezotéria témakörében, az vagy hazudik, vagy hülye, vagy hallucinál-következésképp hülye. Nem is tudom melyik a hízelgőbb. Azaz ez nem is a szkeptikusok szerint van így, mert a szkeptikusok nem megtagadják valaminek a létezését, és lehülyéznek mindenkit aki szerint létezik, hanem a járt úton járnak, azt ismerik, amit mindenki ismer, és nincs igényük ezen változtatni. Ők azért kételkednek, mert nincs tapasztalati bázisuk az adott kérdésben. Viszont egy szkeptikus előre tudja mozdítani az adott téma fejlődését, mert ha nagyon felpiszkálja a dolog, akkor elkezd bizonyítékokat keresni a dolog mellett ÉS ellene. Nem csak mellette, vagy ellene, hanem mindkét oldalt megvizsgálja. Kételkedik, felépít egy tapasztalati bázist. Azok, akik ide járnak, és szkepticizmus címszó alatt mindenkit lehülyéznek, és hazugsággal vádolnak, csak kötekedni jönnek, nem azért hogy bármit is bizonyítsanak, vagy cáfoljanak.
2012. aug. 17. 16:28
 73/75 anonim ***** válasza:
"A szkeptikusok szerint valaki aki tapasztal bármit is az ezotéria témakörében, az vagy hazudik, vagy hülye, vagy hallucinál-következésképp hülye." Miért, nem így van?
2012. aug. 19. 21:24
 74/75 anonim ***** válasza:
Nem. Ez elég kimerítő válasz.
2012. aug. 19. 21:30
 75/75 dorinna00 válasza:

Nem akarok gonoszkodni, de ez elég hülye kérdés, mert szerintem erre magadtól is rájöttél.

Attól függ milyen "varázserelye" van!!!!!

:PPPP

2012. nov. 24. 13:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!