Ha valakinek természetfeletti képességei vannak, mire
tudja őket használni?
Figyelt kérdés
Tudniillik én néha megérzek dolgokat(kisebb dolgokról van szó, pl. ha suliban másik teremben leszünk akkor nem pakolok ki, pedig nem is figyelmeztettek), és néha meg is álmodom azokat(az álom és a történés között először két év volt, aztán egyre kevesebb, végül a másnapot is megálmodtam).
Szerintetek ezt mire tudom felhasználni?
Állandósulnak ezek a képességek(még elég kicsi vagyok)?
Ezek szerint ti azt mondjátok hogy elkéne hinnem hogy a kérdezõ látja a jövõt?Oké elhiszem,de akkor én vagyok Batman;)Figyelj kérdezõ!Te nem láthatod elõre a jövõt!!De ha vannak ilyen "képességeid,,akkor miért itt kérdezgetsz!?!Akkor pl mond meg hogy mire gondolok,nem tudhatod mivel n-i-n-c-s s-z-u-
2012. aug. 7. 19:50
22/75 anonim válasza:
p-e-r e-r-õ-d!!!Fogd már végre fel!!!
2012. aug. 7. 19:51
23/75 anonim válasza:
Én asztrálsíkon továbbítom a székletemet a wc-be.
2012. aug. 7. 20:15
24/75 anonim válasza:
20as, te meg azt nem tudod elfogadni, hogy olyasmi nem létezhet, amit te hiszel, hogy létezk.
2012. aug. 7. 20:18
25/75 anonim válasza:
/Elõzõvagyok/
Az ilyen természet feletti erõket sör,kóla,ásvány vizes üvegnyitásra sõt,akik be vadulnak azok a befõttes üvegeket is kinyitják!!Gyakorolj kis szöcske és egy szép nap a konzerv nyitás kis ujjal leckét is el sajátítod!
2012. aug. 7. 20:50
26/75 anonim válasza:
Nem mondja senki hogy hidd el. Mi csak azt mondjuk hogy ne nézd le, ne kezeld le azokat akik viszont elhiszik. Mi sem nézünk hülyének azért, mert nem hiszel abban amiben mi. Bár azt hiszem az észérvek nem sokat érnek most.
2012. aug. 7. 22:02
27/75 anonim válasza:
Fórumon keresztül senki nem hisz senkinek bármi legyen az.
pl.: a szektás postás a medve néni stb.. ezeken jót röhögünk meg minden ez a izé hogy megmondom a jövőt kicsit furcsa szerintem.
Bár az hogy az átlag ember az agya 2-3%-t használja ilyenkor fel merül egy kérdés mi van a maradék 97-98%-l?
Lehet te használod az agyad +2-3%-t de mondom nem biztos.
Ha te azt hiszed látod a jövöt vagy megérzel dolgokat akkor rendben de ne várd el hogy ezt mindenki jó szemmel nézi és elhiszi.
2012. aug. 7. 22:03
28/75 anonim válasza:
A jövőt azért nem lehet megálmodni, mert most a jelenben a jövő még nem létezik. Nem lehet 100%ra tudni, hogy mit fogsz csinálni a jövőben. Tervek lehetnek, de azok sem 100%ig biztos, hogy meg fognak történni.
2012. aug. 7. 22:08
29/75 anonim válasza:
Inkább végtelen számú lehetséges jövő létezik. Egy eseménynek végtelen számú folytatása lehet, de a megérzés a legvalószínűbb kimenetelt jelzi előre. Nem tudom hogy ez valami felsőbb sugallat e, vagy az elme nem tudatos része képes ilyen szintű valószínűségszámításra, de a megérzések akkor is működnek. A jóslás nem mindig működik, de a megérzések mindig. Épp ezért van az hogy a megérzések mindig rövid távra szólnak előre. Gyakori hogy néhány pillanattal, vagy perccel előzik csak meg az eseményt. Ritkább az az eset amikor hosszabb távra jeleznek előre. Gondolom azért, mert minél hosszabb a megérzés és az esemény közti idő, annál nagyobb valószínűséggel kanyarodik el az eseménysor egy egészen más irányba, mint amit a jóslat vagy megérzés mondott.
2012. aug. 8. 07:19
30/75 anonim válasza:
"legvalószínűbb kimenetel" Ilyen nincs, rengeteg ugyan olyan valószínű kimenetel van. Aki ilyet ír, hogy megálmodja a jövőt az hazudik, ezt a kis fantáziájú emberek szokták, a kreatívabbak legalább valami érdekesebbet szoktak kitalálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!