Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha valakinek természetfeletti...

Ha valakinek természetfeletti képességei vannak, mire tudja őket használni?

Figyelt kérdés

Tudniillik én néha megérzek dolgokat(kisebb dolgokról van szó, pl. ha suliban másik teremben leszünk akkor nem pakolok ki, pedig nem is figyelmeztettek), és néha meg is álmodom azokat(az álom és a történés között először két év volt, aztán egyre kevesebb, végül a másnapot is megálmodtam).

Szerintetek ezt mire tudom felhasználni?

Állandósulnak ezek a képességek(még elég kicsi vagyok)?

2012. aug. 7. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
Minden nap jön legalább egy jövőt megálmodó és a kommentekben legalább 2. Ez napi 3 szóval 1 évben jön kb 1095 ilyen ember csak Magyarországon. Nem tudom, hány éve megy ez a fórum, de akkor is csak itt magyaro-n rengetegen kéne legyetek és nem hiszem, hogy akkor nem tudná mindenki, hogy léteznek ilyen képességű emberek. Szóval emberek, találjatok ki már valami új mesét, mert ez már kicsit uncsi.
2012. aug. 7. 16:09
 12/75 A kérdező kommentje:

Kedves 11. hozzászóló!

Igen, ilyen sokan jelentik, hogy megálmodják a jövőt.

De pont ilyen sok a te általad ilyen jellegben felhalmozott hozzászólás szerte a fórumon.

Nem kell hinned benne, de kérlek tiszteld azokat, akik hisznek ebben.

Ui.: gondolom csalódás ért, és ezért azzal múlatod az időt, hogy kétséget keltesz a hozzám hasonló emberekben.

2012. aug. 7. 17:54
 13/75 anonim ***** válasza:
Szerintem meg neked van szeretet és figyelem hiányod, ezért itt hívod fel magadra a figyelmet ezzel a kitalált hülyeséggel :D Nem ért semmiféle csalódás csak imádom az itteni idióta kérdéseket és még idiótább válaszokat :D
2012. aug. 7. 17:58
 14/75 anonim ***** válasza:
Kérdező, tévedsz az indítékával kapcsolatban, és azzal kapcsolatban is, hogy tiszteletben fogja tartani a hitedet. Ő nem azért kommentel ezotéria témában, mert csalódott, hanem mert ő nem hisz benne, és úgy gondolja, hogy mindenképpen neki van igaza, és ezt nem győzi hangoztatni, még akkor sem, ha esetleg ezzel valakit megsért a mondandójával. Mert sokuk úgy véli, hogy látatlanban, neten keresztül bátran belegázolhat mások érzéseibe. A 11. kommentelő stílusa nem volt ilyen, de ő is meg van győződve az igazáról, és ezt olyanok előtt bizonygatja akik nem érdeklődnek az olyan vélemények irányában, amilyen az övé. De ez nem fogja zavarni abban, hogy a továbbiakban is kommenteljen a kategóriában. De legalább nem bunkó. Ez is értékelendő.
2012. aug. 7. 18:00
 15/75 A kérdező kommentje:

rejtelmesrengeteg: igazad van, ez is értékelendő.

Kedves 13. hozzászóló!

Te kitalált hülyeségnek tartod, én nem.

Ha nem tetszik, le lehet szállni a témáról.

2012. aug. 7. 18:12
 16/75 anonim ***** válasza:
Kétséget kelteni a hozzád hasonlókban?Mármint a hozzád hasónló elmebetegekben akik azt hiszik hogy szuper erejük van?Mert szerintem nincs szuper erõd csak beképzeled magadnak,mert valójában tök átlagos vagy?Vagy még az átlagot se éred el?
2012. aug. 7. 18:14
 17/75 A kérdező kommentje:

Ugyan kérlek.

Ha neked ez a szórakozásod, hát legyen.

De azért ez másnak rosszul esne.

2012. aug. 7. 18:32
 18/75 anonim ***** válasza:
Szerinte undorítóbb, ha valakinek az a szórakozása, hogy megtéveszt másokat kitalációkkal(nem azért kitaláció, mert én nem hiszek benne, hanem azért mert nincs), mint az, hogy felnyitja az embereke szemét, akiket próbálnak átverni..
2012. aug. 7. 19:14
 19/75 A kérdező kommentje:

Mi is az oldal szlogenje?

"amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted!"

Ez abszolút nem igaz.

A hozzád hasonlók megcáfolják a szlogent.

Ez a valóság. A többi már csak bonyolítás.

2012. aug. 7. 19:22
 20/75 anonim ***** válasza:
De az hogy szerinted nem valós, még nem jelenti azt hogy igazad van. Egyszerűen csak nem tudod elfogadni hogy olyasmi létezhet, amiben te nem hiszel. A másik véglet sem egészséges persze, amikor mindent kérdés nélkül elhiszel, de azért a feltételezés hogy rosszindulatból például én meg akarok téveszteni valakit, az rágalom. Amit én válaszolok a kérdésre azt vagy elhiszem, vagy elképzelhetőnek tartom.
2012. aug. 7. 19:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!