Ha valakinek természetfeletti képességei vannak, mire tudja őket használni?
Tudniillik én néha megérzek dolgokat(kisebb dolgokról van szó, pl. ha suliban másik teremben leszünk akkor nem pakolok ki, pedig nem is figyelmeztettek), és néha meg is álmodom azokat(az álom és a történés között először két év volt, aztán egyre kevesebb, végül a másnapot is megálmodtam).
Szerintetek ezt mire tudom felhasználni?
Állandósulnak ezek a képességek(még elég kicsi vagyok)?
Igazából én nem tudom hogy miért vádolnak egyes emberek hazugsággal. De amíg ez el nem fajul(pl. úgy hogy ezért a kérdésért bíróságra ráncigálnak egy kiskorút), addig nem veszem figyelembe.
Emberek, gyerek vagyok még!
Én csak leírtam a kérdésemet.
És igen, az öregasszony-medvés kérdés írójának elküldeném azt a "kiadó szerzőket keres" hirdetést, amit láttam.
De én őszintén beszélek.
"nem tudom hogy miért vádolnak egyes emberek hazugsággal"
Azért, mert nem tudják megmagyarázni, azt pedig nem hajlandóak elfogadni, hogy ennek dacára van ilyen.
Gyönyörű szép, javuló tendenciát mutat ez a Topic :D!
Nem számolom pontosan, ezért tegyük fel itt vagyok 3 éve.
(Ez az amit nagy ívbe leszarhat mindenki és le is fog)
Tovább : Én a 3 év alatt már mind a 3 (ugyan is 3 fő tábor emelkedik itt ki)[ 3-3, hmm milyen ironikus, nem ? :)]tábornak levázoltam a szemszögét, és szembesítettem őket. (nem egyszer-kétszer) Aki azóta itt van, az valahogy tartja magát ehhez, aki meg nem annak csak ezt tudom lebegtetni az orra előtt : "A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj" ! (Ez a másik amit aztán felőlem nyugodtan semmibe vehettek, és természetesen ha leírom, akkor is abbafogjátok) Jöhetnék azzal a szöveggel, hogy : Hát legyetek már belátással másokra (Minek ? :D Nevettek egy jót, letoljátok) Fáradozni nem érdemes senkinek, nem is a mi dolgunk! Tovább : (Csak, hogy ne legyen eget megrengető OFF, és ne szúrja a szemeteket)Valaki említett olyat (elnézést, hogy nem írom most ki, ki is az) A fontos, hogy ő rátapintott a lényegre, minden emberben ott vannak azok a bizonyos dolgok, amit a mai világ elnyom teljesen, de ez ellen lehet tenni ;) !
Üdv. Jaewy
Parttalan a vita. Ha neked vannak természetfeletti képességeid, add bizonyítékát, és nyerd el James Randi felajánlott egymillió dollárját. Emellett egy csapásra világhírű is leszel, lévén a legelső, akinek ez sikerül.
Ha nem kívánod bizonyítékát adni a képességeidnek, akkor ne fárassz itt minket! Mondani bárki mondhat bármit.
Ja, hát trollozni egyszerű. Fentebb belinkeltem a jelentkezési lapot James Randi egymillió dolláros kihívására. Ha tényleg vannak természetfeletti képességei, bebizonyíthatja egyszerű módon.
Érdekes, hogy ez már nem hangzik olyan jól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!