Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha valakinek természetfeletti...

Ha valakinek természetfeletti képességei vannak, mire tudja őket használni?

Figyelt kérdés

Tudniillik én néha megérzek dolgokat(kisebb dolgokról van szó, pl. ha suliban másik teremben leszünk akkor nem pakolok ki, pedig nem is figyelmeztettek), és néha meg is álmodom azokat(az álom és a történés között először két év volt, aztán egyre kevesebb, végül a másnapot is megálmodtam).

Szerintetek ezt mire tudom felhasználni?

Állandósulnak ezek a képességek(még elég kicsi vagyok)?

2012. aug. 7. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
63%
Hazugsággal vádolni valakit elég bunkó dolog, mert vannak akik igenis hisznek benne hogy megálmodták a jövőt, bár javarészt csak azután hogy maga az álom a valóságban is bekövetkezett. Amíg be nem következik addig pedig csak egy álom. A megérzések viszont mindig bekövetkeznek.
2012. aug. 8. 09:52
 32/75 A kérdező kommentje:

Igazából én nem tudom hogy miért vádolnak egyes emberek hazugsággal. De amíg ez el nem fajul(pl. úgy hogy ezért a kérdésért bíróságra ráncigálnak egy kiskorút), addig nem veszem figyelembe.

Emberek, gyerek vagyok még!

Én csak leírtam a kérdésemet.

És igen, az öregasszony-medvés kérdés írójának elküldeném azt a "kiadó szerzőket keres" hirdetést, amit láttam.

De én őszintén beszélek.

2012. aug. 8. 11:54
 33/75 Antimod ***** válasza:

"nem tudom hogy miért vádolnak egyes emberek hazugsággal"

Azért, mert nem tudják megmagyarázni, azt pedig nem hajlandóak elfogadni, hogy ennek dacára van ilyen.

2012. aug. 8. 11:55
 34/75 anonim ***** válasza:
Amit nem tudnak megmagyarázni, az nincs. Lásd még: Struccpolitika.
2012. aug. 8. 12:05
 35/75 Jaewy ***** válasza:

Gyönyörű szép, javuló tendenciát mutat ez a Topic :D!

Nem számolom pontosan, ezért tegyük fel itt vagyok 3 éve.

(Ez az amit nagy ívbe leszarhat mindenki és le is fog)

Tovább : Én a 3 év alatt már mind a 3 (ugyan is 3 fő tábor emelkedik itt ki)[ 3-3, hmm milyen ironikus, nem ? :)]tábornak levázoltam a szemszögét, és szembesítettem őket. (nem egyszer-kétszer) Aki azóta itt van, az valahogy tartja magát ehhez, aki meg nem annak csak ezt tudom lebegtetni az orra előtt : "A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj" ! (Ez a másik amit aztán felőlem nyugodtan semmibe vehettek, és természetesen ha leírom, akkor is abbafogjátok) Jöhetnék azzal a szöveggel, hogy : Hát legyetek már belátással másokra (Minek ? :D Nevettek egy jót, letoljátok) Fáradozni nem érdemes senkinek, nem is a mi dolgunk! Tovább : (Csak, hogy ne legyen eget megrengető OFF, és ne szúrja a szemeteket)Valaki említett olyat (elnézést, hogy nem írom most ki, ki is az) A fontos, hogy ő rátapintott a lényegre, minden emberben ott vannak azok a bizonyos dolgok, amit a mai világ elnyom teljesen, de ez ellen lehet tenni ;) !

Üdv. Jaewy

2012. aug. 8. 15:07
 36/75 anonim ***** válasza:

Parttalan a vita. Ha neked vannak természetfeletti képességeid, add bizonyítékát, és nyerd el James Randi felajánlott egymillió dollárját. Emellett egy csapásra világhírű is leszel, lévén a legelső, akinek ez sikerül.

[link]

Ha nem kívánod bizonyítékát adni a képességeidnek, akkor ne fárassz itt minket! Mondani bárki mondhat bármit.

2012. aug. 9. 23:33
 37/75 anonim ***** válasza:
0%
Én is hasonló képességekkel rendelkezem, mint te. Megérzek kisebb dolgokat és megálmodom a jövőt és azt álmodtam meg a jövő megálmodásommal, hogy te NEM álmodod meg a jövőt! A NEMet tényleg ilyen nagynak álmodtam, nem hazudok.
2012. aug. 9. 23:40
 38/75 anonim ***** válasza:
10%
És én vagyok slenderman!!A szomszédomba pedig rugó lábú jack lakik!Amúgy látom hogy itt van olyan lény a mátrába hogy fanyûvõ,ezek szerint meg találtátok bolyhoskát!Ha valaki látja akkor hozza vissza nekem,úgy hiányzik!És én se hazudok mint a kérdezõ!
2012. aug. 10. 11:09
 39/75 anonim ***** válasza:
Bármennyi troll jár az ezó témakörbe-.-
2012. aug. 10. 12:37
 40/75 anonim ***** válasza:

Ja, hát trollozni egyszerű. Fentebb belinkeltem a jelentkezési lapot James Randi egymillió dolláros kihívására. Ha tényleg vannak természetfeletti képességei, bebizonyíthatja egyszerű módon.

Érdekes, hogy ez már nem hangzik olyan jól!

2012. aug. 10. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!