Ha valakinek természetfeletti képességei vannak, mire tudja őket használni?
Tudniillik én néha megérzek dolgokat(kisebb dolgokról van szó, pl. ha suliban másik teremben leszünk akkor nem pakolok ki, pedig nem is figyelmeztettek), és néha meg is álmodom azokat(az álom és a történés között először két év volt, aztán egyre kevesebb, végül a másnapot is megálmodtam).
Szerintetek ezt mire tudom felhasználni?
Állandósulnak ezek a képességek(még elég kicsi vagyok)?
Kicsit tegyük rendbe a természetfeletti képességeket:
Szerintem az intuíció, bizonyos mértékű jövőbelátás mindenkiben ott szunnyad, de van, aki a felszínre tudja hozni. Ugyanez a helyzet az ún. harmadik szemmel.
Ezért ezeket én természetes képességeknek hívom.
Természetfelettinek pl. azt tudnám elképzelni, hogy egy hús-vér, élő ember dematerializálódik a világ egyik pontján, és rá egy percre megjelenik a másikon. Ez már ellentmondana a természet ismert törvényeinek, és nem is volt rá példa, ha jól tudom.
17:37 taps, ott a pont ! (okos embernek tűnsz, bár ezt már én is leírtam, de gondolom kínaiul beszélek ezek szerint) All : Ha nem tűnne fel : senkit különösebben nem érdekel már a Kedves Kérdező, akkor ő miért érdeklődne felénk ? Szorult belé némi ész, megkapta a kérdésére a választ és nem folyik bele a "nagyemberek" társadalmi vitájába ami egy katasztrofális pad helyzet ! Döntés születik ? NEM. Kié az utolsó szó ? Azé aki nagyobb bunkó ! (köszönöm, leköteleznétek)
Üdv. Jaewy (Aki kiment rágyújtani, ti meg inkább aluszikáljatok, holnap meló van) ;)
A nicknevet azért engedélyeztem, kedves még mindig nem tudom ki, hogy meg tudjanak szólítani. Erre pont jó, és pont elég is. Így ha fikázódni van kedved, meg tudsz szólítani:P Azzal pedig tisztában vagyok hogy a kérdések 90%a nem igaz, a válaszok 90%a pedig komolytalan, vagy szintén nem valós. De te egyből azt feltételezed, hogy valaki rosszindulatból, vagy feltűnőségi viszketegségből kérdez vagy állít valótlant. De tévedhet is, minden rosszindulat nélkül. A kérdezőnek én bizonyos mértékig hiszek, mert én is tapasztaltam hasonló jelenségeket, bár a jövőt nem álmodom meg. Viszont megérzéseim nekem is voltak, és vannak, telepátiára utaló jelek is gyakoriak. Abban biztos lehetsz hogy Én nem hazudok, mert csak. Tévedni szoktam, de logikusan úgy gondolom hogy nem tévedek, mindaddig amíg be nem bizonyítják az ellenkezőjét.
És(éssel nem kezdünk mondatot)a kérdező meg nem leszarja a saját kérdését, hanem nem tud mit mondani, mert a csoport fele hazugnak és feltűnősködőnek mondja, ami egy kislányt eléggé felzaklathat. Ő maga mondta hogy gyerek. Egy gyereket a felnőtt nyíltan lehülyéz? Ez milyen már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!