Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha valakinek természetfeletti...

Ha valakinek természetfeletti képességei vannak, mire tudja őket használni?

Figyelt kérdés

Tudniillik én néha megérzek dolgokat(kisebb dolgokról van szó, pl. ha suliban másik teremben leszünk akkor nem pakolok ki, pedig nem is figyelmeztettek), és néha meg is álmodom azokat(az álom és a történés között először két év volt, aztán egyre kevesebb, végül a másnapot is megálmodtam).

Szerintetek ezt mire tudom felhasználni?

Állandósulnak ezek a képességek(még elég kicsi vagyok)?

2012. aug. 7. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 A kérdező kommentje:

Kedves Jaewy és rejtelmesrengeteg!

Elmondhatatlan öröm, hogy van aki pártomat fogja. Az életben, suliban is csak egy-két ember akad, aki megért engem és tudja vizsgálni az én szememmel is az aktuális fennálló helyzetet.

Kedves mindenki más!

Először is: vidéken voltam. Az adatforgalmat inkább pár(pár! pf, had jegyezzem meg: több mint 28000) hozzám hasonló korúból álló csoport látogatására fordítottam. Olyan, mintha egy nagy család lennénk. Összetartás, szókimondás, abban a közösségben minden megvan, ami csak kell. Ebből is láthatjátok, mennyire nem vágyom figyelemre. 27999-en ismerik nevemet, és jó véleménnyel vannak rólam. Ezért is inkább őket látogattam.

Úgy mindenkihez szólnék:

Talán meglepő, de a vitákban nem csak a két rivális van. Rajtuk kívül még van pár csoport. Pl. hallottam olyat, hogy: "Szellemek mindenhol vannak." meg olyat, hogy: "Szellemek nem léteznek." Nos:

A naivak pártatlanok. Annak adnak igazat, akivel éppen beszélnek.

A gyávák nem állnak senki pártjára. Aztán mikor már eldőlni látszik a dolog, a feltételezett győztes oldalára állnak.

Nahát igen, a két rivális. Ugye ismerős? Kiállnak a saját pártjukon, mondogatják a maguk igazát. Senki számára sem ismeretlenek.

Ezzel azt szeretném érzékeltetni, hogy kívülről nézve így látszik a dolog. Ez csak egy felületes ábrázolás.

Őszinte kérdés, őszinte válasz;)

2012. aug. 12. 17:59
 52/75 anonim ***** válasza:
Amitől 27999 ember ismeri a neved nem lesz kevésbé hazug és ezt te tudod a legjobban.
2012. aug. 12. 18:16
 53/75 anonim ***** válasza:

Most miért vagytok ilyenek? És ha igaz? Annyira nincs hitetek! Komolyan, miért vagytok ilyenek?! Ez annyira gyerekes... hagyjátok már, ne piszkáljátok, hisz a Gyakori Kérdések arra van, hogy kérdezzünk, nem? Pff...

Én hiszek neked.

2012. aug. 12. 18:17
 54/75 anonim ***** válasza:
Nah elkönyvelem ti se vagytok éppen normálisak:DDDD a nem létező jövöről nem lehet álmodni
2012. aug. 12. 18:17
 55/75 anonim ***** válasza:
53mas, inkább te vagy hiszékeny. A jövőt nem lehet megálmodni, csak pár kis gyerek szeret ilyet kitalálni, hogy különlegesnek érezze magát.
2012. aug. 12. 18:23
 56/75 anonim ***** válasza:
ha a jövő nem létezik, akkor viselkedj ehhez igazodva, és szűnj meg létezni teljes mértékben, minden maradék nélkül. A jövő felfogása tette az embert annak idején emberré, amikor képes volt ilyen elvont absztrakciót felfogni. Előtte csak emlékezett arra ami vele történt, és élt a jelenben, nem gondolkodott előre. Tehát egyszerű állat volt. Amint képes volt egy ilyen elvonatkoztatott valóságot felfogni, így előre tervezni, és sikeresebbé válni, na akkor vált az ember emberré.
2012. aug. 12. 18:25
 57/75 anonim ***** válasza:
Már nem azért van jövő de nemtudni mi lessz benne nem lehet megálmodni ez a kiscsaj meg egy kis hazudós akinek feltünési viszketegsége van
2012. aug. 12. 18:27
 58/75 anonim ***** válasza:
És mindenképpen kell sértegetned egy gyereket, mert te az okos felnőtt vagy ugye?
2012. aug. 12. 18:29
 59/75 anonim ***** válasza:
Úgy értette gondolom, hogy a jelenben nem létezik a jövő és igaza is van.
2012. aug. 12. 18:29
 60/75 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben teljesen fölöslegesen tervezgetsz, mert nem létező dolgot tervezel meg. Fölöslegesen tanulsz, fölöslegesen adod be az önéletrajzodat egy álláshirdetésre, mert mindez csak a jelenben van, a jövőben nem létezik, mert a jövő sem létezik. Igazából akkor bármit előre eltervezni hülyeség, mindenki éljen a jelenben az ösztöneinek, aztán majd ahogy esik úgy puffan.
2012. aug. 12. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!