Ha valakinek természetfeletti képességei vannak, mire tudja őket használni?
Tudniillik én néha megérzek dolgokat(kisebb dolgokról van szó, pl. ha suliban másik teremben leszünk akkor nem pakolok ki, pedig nem is figyelmeztettek), és néha meg is álmodom azokat(az álom és a történés között először két év volt, aztán egyre kevesebb, végül a másnapot is megálmodtam).
Szerintetek ezt mire tudom felhasználni?
Állandósulnak ezek a képességek(még elég kicsi vagyok)?
Kedves Jaewy és rejtelmesrengeteg!
Elmondhatatlan öröm, hogy van aki pártomat fogja. Az életben, suliban is csak egy-két ember akad, aki megért engem és tudja vizsgálni az én szememmel is az aktuális fennálló helyzetet.
Kedves mindenki más!
Először is: vidéken voltam. Az adatforgalmat inkább pár(pár! pf, had jegyezzem meg: több mint 28000) hozzám hasonló korúból álló csoport látogatására fordítottam. Olyan, mintha egy nagy család lennénk. Összetartás, szókimondás, abban a közösségben minden megvan, ami csak kell. Ebből is láthatjátok, mennyire nem vágyom figyelemre. 27999-en ismerik nevemet, és jó véleménnyel vannak rólam. Ezért is inkább őket látogattam.
Úgy mindenkihez szólnék:
Talán meglepő, de a vitákban nem csak a két rivális van. Rajtuk kívül még van pár csoport. Pl. hallottam olyat, hogy: "Szellemek mindenhol vannak." meg olyat, hogy: "Szellemek nem léteznek." Nos:
A naivak pártatlanok. Annak adnak igazat, akivel éppen beszélnek.
A gyávák nem állnak senki pártjára. Aztán mikor már eldőlni látszik a dolog, a feltételezett győztes oldalára állnak.
Nahát igen, a két rivális. Ugye ismerős? Kiállnak a saját pártjukon, mondogatják a maguk igazát. Senki számára sem ismeretlenek.
Ezzel azt szeretném érzékeltetni, hogy kívülről nézve így látszik a dolog. Ez csak egy felületes ábrázolás.
Őszinte kérdés, őszinte válasz;)
Most miért vagytok ilyenek? És ha igaz? Annyira nincs hitetek! Komolyan, miért vagytok ilyenek?! Ez annyira gyerekes... hagyjátok már, ne piszkáljátok, hisz a Gyakori Kérdések arra van, hogy kérdezzünk, nem? Pff...
Én hiszek neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!