Ha valakinek természetfeletti képességei vannak, mire tudja őket használni?
Tudniillik én néha megérzek dolgokat(kisebb dolgokról van szó, pl. ha suliban másik teremben leszünk akkor nem pakolok ki, pedig nem is figyelmeztettek), és néha meg is álmodom azokat(az álom és a történés között először két év volt, aztán egyre kevesebb, végül a másnapot is megálmodtam).
Szerintetek ezt mire tudom felhasználni?
Állandósulnak ezek a képességek(még elég kicsi vagyok)?
Tökéletesen értem mit mondasz, de nem értek egyet. Tulajdonképpen épp az ellentétét gondolom annak amit te. Szerintem a jövő végtelen számú lehetőségből áll minden egyes jelenbeli eseményből kiindulva. Egy eseménynek végtelen számú kimenetele létezik, és ugyan nem végtelen a jelenben bekövetkező események száma, de azért elég sok.
Egyébként szerintem neked fogalmad sincs ki volt Ghandi, és a filozófiájáról pláne...(ez nem annak a kommentelőnek szól, aki értetlennek titulált, hanem annak aki Ghandinak. Mielőtt ebbe is belekötnétek)
Megkaptam a tankönyveimet. Nyelvtankönyvből idézek:
"A vitához elengedhetetlen a megfelelő vitaalap."
Itt most mi is a vitaalap? Az hogy sértegessetek?(akinek nem inge ne vegye magára)
Sértegetni vonuljatok máshova, ezt a kérdést meg tartsátok fönt az értelmes, ismétlem: értemes válaszolóknak!
Köszönöm szépen, és most felszólítom a sértegetőket a távozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!