Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha valakinek természetfeletti...

Ha valakinek természetfeletti képességei vannak, mire tudja őket használni?

Figyelt kérdés

Tudniillik én néha megérzek dolgokat(kisebb dolgokról van szó, pl. ha suliban másik teremben leszünk akkor nem pakolok ki, pedig nem is figyelmeztettek), és néha meg is álmodom azokat(az álom és a történés között először két év volt, aztán egyre kevesebb, végül a másnapot is megálmodtam).

Szerintetek ezt mire tudom felhasználni?

Állandósulnak ezek a képességek(még elég kicsi vagyok)?

2012. aug. 7. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
Úgy látszik nem sikerült megérteni. Mindegy, akkor hagyok időt gondolkozni.
2012. aug. 12. 18:39
 62/75 anonim ***** válasza:
hagyad rejtelmesrengeteg Mahatma Ghandinak gondolja magát...
2012. aug. 12. 18:56
 63/75 anonim ***** válasza:

Tökéletesen értem mit mondasz, de nem értek egyet. Tulajdonképpen épp az ellentétét gondolom annak amit te. Szerintem a jövő végtelen számú lehetőségből áll minden egyes jelenbeli eseményből kiindulva. Egy eseménynek végtelen számú kimenetele létezik, és ugyan nem végtelen a jelenben bekövetkező események száma, de azért elég sok.

Egyébként szerintem neked fogalmad sincs ki volt Ghandi, és a filozófiájáról pláne...(ez nem annak a kommentelőnek szól, aki értetlennek titulált, hanem annak aki Ghandinak. Mielőtt ebbe is belekötnétek)

2012. aug. 12. 19:02
 64/75 anonim ***** válasza:
De tudom ki volt csak te meg pont az ellentétje vagy bolond filozófiákat találsz ki lehet hogy a jelenből sok féle jövőt lehet alkotni de az rajtunk mulik amig nem éltük azt az adott pillanatot nem beszélhetünk jövőröl.
2012. aug. 12. 19:14
 65/75 anonim ***** válasza:
Ez már filozófiai kérdés, nem természettudományos. Egyébiránt nem én alkotok bolond nézeteket, hanem ezt a nézetet tettem magamévá. Nem vagyok rendszeralkotó. És attól hogy a nézeteim mások mint a Tieid, még nem feltétlen vagyok elmeháborodott.
2012. aug. 12. 19:27
 66/75 anonim ***** válasza:
Én megértem de már sok hogy minden nap (pont most is) ki rak valaki egy témát hogy ő jövőbe látó az rendben van mások a nézeteid de pl. az ufos baromságok már nekem sokak azzal sose fogok eggyet érteni!
2012. aug. 12. 19:32
 67/75 anonim ***** válasza:
Ufót még nem láttam, nem is akarok(:D) úgyhogy azzal a témával nem is foglalkozom. Csak azt nem értem mit keres az ezotériában...
2012. aug. 12. 19:34
 68/75 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=DIRMYb4ZVxY Nézd meg ezt a videót és megtudod. Vannak olyan földönkívüliek akik az ezotériával foglalkoznak és buzdítják az embereket, hogy ők is merüljenek el benne.
2012. aug. 12. 19:36
 69/75 A kérdező kommentje:

Megkaptam a tankönyveimet. Nyelvtankönyvből idézek:

"A vitához elengedhetetlen a megfelelő vitaalap."

Itt most mi is a vitaalap? Az hogy sértegessetek?(akinek nem inge ne vegye magára)

Sértegetni vonuljatok máshova, ezt a kérdést meg tartsátok fönt az értelmes, ismétlem: értemes válaszolóknak!

Köszönöm szépen, és most felszólítom a sértegetőket a távozásra.

2012. aug. 13. 16:13
 70/75 anonim ***** válasza:
0%
Az a vitalap, hogy unalmadban megpróbálsz elhitetni olyan dolgokat másokkal, amik meg se történtek. Röviden, mert hazudozol.
2012. aug. 13. 16:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!