Démonnal lehet szóvetséget kötni? (és ha igen mi rá a mód, hogyan lehetséges) (többi lent)
Olyan démonnal szeretnék szövetséget kötni, aki védelmez és szerencsét hoz, és nem a lelkemből kér, nem is a testemből és nem a szereteim lelkévől és életéből, olyan démonnal akarok szövetséget kötni, aki nem az első gyermekem életét kéri.. stb...
Olyan démonnal szeretnék szövetséget kötni, akivel kölcsönös tiszteleten alapuna a szövetségünk. Cserébe én hittel fizetnék a létezéséjért....
Presze érdekel az is, hogy olyan démonnal akarnák szövetséget kötni amelyik erőt és tudást adna stb...
Letisztáznám, hogy a démonok léteznek volt testen kivüli élményem, tehát a lélek is létezik... Felülről láttam magam, tisztán láttam a kórházban a nővéreket a testemet, stb...
A válaszokat köszönöm...
Esetleg ha valaki már kötött szövetséget, ő mit tud erről modnani?
Ennyi elmebeteg embert a föld nem hordott a hátán....Megtelne veletek jó pár pszihologiai intézetet! :D
Vagy milyen drogot szedtek?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!