Démonnal lehet szóvetséget kötni? (és ha igen mi rá a mód, hogyan lehetséges) (többi lent)
Olyan démonnal szeretnék szövetséget kötni, aki védelmez és szerencsét hoz, és nem a lelkemből kér, nem is a testemből és nem a szereteim lelkévől és életéből, olyan démonnal akarok szövetséget kötni, aki nem az első gyermekem életét kéri.. stb...
Olyan démonnal szeretnék szövetséget kötni, akivel kölcsönös tiszteleten alapuna a szövetségünk. Cserébe én hittel fizetnék a létezéséjért....
Presze érdekel az is, hogy olyan démonnal akarnák szövetséget kötni amelyik erőt és tudást adna stb...
Letisztáznám, hogy a démonok léteznek volt testen kivüli élményem, tehát a lélek is létezik... Felülről láttam magam, tisztán láttam a kórházban a nővéreket a testemet, stb...
A válaszokat köszönöm...
Esetleg ha valaki már kötött szövetséget, ő mit tud erről modnani?
A démonok gonoszak, ne akarsz szövetségbe lépni velük! Amúgy az nem is igazi szövetség lenne, hiszen a démon csak a lelkedet akarja és örömét leli abban, hogy szenvedsz! Soha ne tedd! Én már csak a gondolatába is beleborzadok...Ne játssz a tűzzel!
Kölcsönös tisztelet, viccelsz?!
1. Én nem tisztelnék egy démont, inkább megvetem és undorodom tőle, nem tudom, te miért nem.
2. A sátán még magát a Jóistent se tiszteli, nemhogy egy senki embert.
Igen azt hiszem hogy tudnám úralni a démon erejét és hatalmát, mivel erős lelkem van...
utolsó nem tudom jelezni a moderátoroknak a szép beszédedet...
Kérek mindenkit, hogy tisztelettel.. Meghalgatok mindenkit..
Köszönöm első a válaszodat.
Azért akarod démonnal szövetséget kötni, hogy erősebb legyen a lelkem és hogy tudjam úralni a démon lelkét.
Utolsó láttam azt a filmet, pár hónappal ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!