Ha alkut kötök egy démonnal az alku mikor válik valóra?
Figyelt kérdés
Lehet időmegbontódolgokat kérni pl.: mostazt ikivánom h menünk vissza nyár elejére és kezdjüjk onnantól előre és akkor megmondom h hogy legyen a nyaran meg ilyesmi? ÉS ha megcsinálom északa akkor az 24 óra múlva mikor felkelek akkor válik valóra?2010. nov. 28. 16:20
2/27 anonim válasza:
Amikor a démon akarja. Ha megkérdezed, nyilván nem állapodtál meg vele az időpontban, tehát ő a neked jó részét akkor teljesíti, amikor akarja, és a neki jót is akkor, amikor akarja.
Elbaltáztad.
3/27 anonim válasza:
szerintem ezt még egy démon se tudja megcsinálni. túl sok dolgot kéne elsikálnia, meg aztán miért tenne neked jót???
22/L
5/27 anonim válasza:
A démonoknak nincs hatalma az Idő felett. (néhány kivételtől eltekintve)
6/27 anonim válasza:
szerintem nem gúnyolásból mondom de szerintem ne játssz a tűzzel . am én is hiszek ezekben csak szerintem jobb ha nem játszol veszélyes dolgokkal akkor is ha megtudja csinálni.
fejelsz inkább kinetikus képességet.
pl.: asztrálutazást.
9/27 anonim válasza:
Majd jól megszáll a démon, aztán verheted a seggedet a földhöz, hogy miért mentél bele ilyen dologba. Nem játék az ilyen földöntúli dolgokkal kísérletezni. Hagyjuk a szellemeket és a démonokat békén.Nekem ez a véleményem.
10/27 anonim válasza:
Anyám... jól vagy? Nem kellene orvoshoz menned holnap reggel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!