Vannak jelek Isten létezésére?
Figyelt kérdés
Egyépként én hiszek Istenben.2012. júl. 6. 20:08
1/32 anonim válasza:
Van. Kézzel fogható bizonyíték van a létezésére. Te magad vagy az, minden és mindenki körülötted!
2/32 anonim válasza:
3/32 anonim válasza:
Minden mi él,csak Őt hirdeti!
Minden ki dicséri,mert minden az Ő műve,azzal,hogy ÉL!
5/32 anonim válasza:
Hívők szerint minden az, de tényleges bizonyíték nincs.
6/32 anonim válasza:
Én sokáig azt hittem, hogy létezik..mivel belém tömték. Viszont konkrét bizonyíték nincs. Kezdem azt hinni hogy nincs....Kezdjük azzal, hogy léteztek dinók..ha léteztek akkor bizony emberek tuti hogy nem..Az ember a majmokból feljöttek ki. Ezt bizonyítja azt hogy egyes fajok tudnak gondolkodni nem is olyan bután. Darwin elmélete helyes. a létezést pedig spontán jöttek létre..Ez van tessék beletörődni..Aki pedig nem hiszi az mennyen csak templomokba és adja csak be a szokásos fizetést amiből a papok gépeket, és netet vásárolnak maguknak hogy újabb kisfiúkat szerváljanak be. Szánalmas az egész egyházi dolgok..
8/32 anonim válasza:
A 6 osnak igaza van. Nálunk a papnak szinte csak Apple cuccai vannak(ez egy nagyon drága számitásteknikai márka)és van neki egy számítógépe is amit el lehetne adni erőműnek... Szóval amit adományozol templomban azt nem az Egyházért teszed hanem hogy a papoknak könnyebb legyen a megélése.
9/32 Antimod válasza:
Ti most kizárólag a keresztény Istenre gondoltok. Lehet ám másféle is Isten! Én abban a másfélében hiszek, amely olyan mindentudó és felfoghatatlan, hogy egyszerűen nem lehet megszemélyesíteni. Én az egész fizikai világ megnyilvánulásait (törvények, evolúció, szépségek) az ő "számlájára" írom.
10/32 anonim válasza:
9-es Te most itt próbálsz megalapítani egy új vallást?!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!