Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemek vannak a házunkban?

Szellemek vannak a házunkban?

Figyelt kérdés

Kezdjük azzal hogy 14 éves lány vagyok, és teljesen ép elméjű normális . Nem halucinálok , és nem én találom ki ezeket.

Emeletes házunk van , amolyan amerikai stílusú kicsit. Nem rég költöztünk ide olyan 3-4 hónapja . Berendezkedtünk és az első pár hétben semmi gond nem volt , imádtam itt lakni. De sajnos nem sokkal később nagyon fura dolgok kezdtek el történni . Egyik hogy azóta irtó balszerencsés vagyok. :S Az én szobám az emeleten van egy folyosón szembe a kishugom szobája és a kettőnk szobája közt a folyosó végén a mosdó. És nemrég éjjelenként egyszer csak furcsa hangokra leszek figyelmes, és furcsa hideg fuvallat féle söpör át a szobámon és tisztán érzem valaki jelenlétét. Olyankor a kutyám is felugrik mellém és hangos vészjósló ugatásba kezd. Aztán bár félek , vissza alszom de utána nem sokkal jön át sírva a hugom (6 éves) hogy had aludjon nálam mert valami bent van a szobájába ijesztő hangja van. Szinte minden nap ez van. Aztán amikor nincs mindenki itthon (mondjuk csak én meg anya) akkor a fürdőből hallok csörömpölést azt hiszem anya és szólni akarok neki de ő a lenti konyhából szól vissza , tehát anya nincs a fürdőben ! Szerintetek mi lehet ??? Kérlek segítsetek mert már nagyon félek !!

2012. máj. 3. 14:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Szia! Nos a helyzetet elnézve, bajok vannak vagy lehetnek ott nálatok! Ez kétféle dologra, pardon 3-ra is utalhat

1, Kopogószellem: Ami akkor jelentkezik általában ha egy ember eléri a serdülő kort,és te pont ebben vagy benne, vagy csak valami előcsalta.

2, egy démon: Ha ez az utóbbi a legjobb ha békében hagyjátok és leköltöztök az emeletről, mert az az ő terepe...és a démon mindig a saját terepén a legádázabb ( tapasztalat). Semmi esetre sem szabad provokálni mert akkor komoly zűr is lehet belőle..mondjuk nektek esik...!

3, Egy ott ragadt inteligens szellem: Ezek többnyire ártalmatlan lények, de ha felzavarják őket akkor nagyon durvák és veszélyesek tudnak lenni..! Gondolkozzál,nem csináltatok valami olyasmit amivel kiválthattátok a haragját? Mondjuk a hugod ágyát nem húztátok át a bal sarokból a jobb sarokba? ha meg démon lenne mégis..na akkor vagytok nagy bajban..mert a démon esetenként hihetetlenül agresszívvá válhat, de ugyanúgy a kopogó szellem, de az inteligens is...! ha meg a kutyád el kezd furán viselkedni, akkor csak figyeljetek oda rá..mert az állatok általában megérzik , és látják azt amit mi emberek nem...! Persze az is lehet hogy valamelyiktek látnoki képességek birtokában van és erre ugranak a szellemek, és a démonok! crowler@vipmail.hu..! ide írhatsz ha történik valami...és javaslom egy napló vezetését.. hogy pl 2012. május 15 23.01- kopogás...! jahm és meg kell hogy kérdezzem..remélem nem használtál egy olyan eszközt amin betűk vannak és egy igen meg 1 nem..az a cucc a szellem tábla...azt tilos használni!

2012. máj. 9. 13:56
 22/26 anonim ***** válasza:
Öhm jah és ha féltek ammi persze természetes..az csak még jobban táplálja a szellemet..szal nem kell félni..és ne halgassatok senkire...én a témárol sokat tudok...méghogy a fokhagyma....lol!
2012. máj. 9. 13:58
 23/26 erik142 válasza:
Ajánlom,hogy nézd az investigation discover-t szombaton 9 vagy 11 körül.Ott ugyanilyen emberek mesélnek erről.
2012. máj. 12. 12:33
 24/26 anonim válasza:
Ja, ott van Casper is.
2012. máj. 12. 20:21
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha a földszinten a fürdőszobában engedik a vizet, az is elég érdekes hangokat tud a fenti fürdőszobában produkálni...
2012. jún. 24. 20:46
 26/26 anonim ***** válasza:
Figyu kérdező. Mire számitottál a válaszokbol? Mert itt az ezoterika kategoriába komlett örülteket fogsz találni. Szellem,démon,hulla és kitudja milyen fanatikusokat. És a válaszoloknak üzenem ,hogy ez egy 14 éves lány! Ne ijeszétek meg az ömlesztet baromságaitokal. Szellemek,démonok és efféle dolgok nem léteznek!!!!
2012. júl. 22. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!