Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemek vannak a házunkban?

Szellemek vannak a házunkban?

Figyelt kérdés

Kezdjük azzal hogy 14 éves lány vagyok, és teljesen ép elméjű normális . Nem halucinálok , és nem én találom ki ezeket.

Emeletes házunk van , amolyan amerikai stílusú kicsit. Nem rég költöztünk ide olyan 3-4 hónapja . Berendezkedtünk és az első pár hétben semmi gond nem volt , imádtam itt lakni. De sajnos nem sokkal később nagyon fura dolgok kezdtek el történni . Egyik hogy azóta irtó balszerencsés vagyok. :S Az én szobám az emeleten van egy folyosón szembe a kishugom szobája és a kettőnk szobája közt a folyosó végén a mosdó. És nemrég éjjelenként egyszer csak furcsa hangokra leszek figyelmes, és furcsa hideg fuvallat féle söpör át a szobámon és tisztán érzem valaki jelenlétét. Olyankor a kutyám is felugrik mellém és hangos vészjósló ugatásba kezd. Aztán bár félek , vissza alszom de utána nem sokkal jön át sírva a hugom (6 éves) hogy had aludjon nálam mert valami bent van a szobájába ijesztő hangja van. Szinte minden nap ez van. Aztán amikor nincs mindenki itthon (mondjuk csak én meg anya) akkor a fürdőből hallok csörömpölést azt hiszem anya és szólni akarok neki de ő a lenti konyhából szól vissza , tehát anya nincs a fürdőben ! Szerintetek mi lehet ??? Kérlek segítsetek mert már nagyon félek !!

2012. máj. 3. 14:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
57%
Hát lehetnek hívatlan látogatók (denevérek, egerek, egyébb állatka) és huzat. Mivel felmerül benned a szellemkérdés, tartasz tőle, hogy léteznek, vagy hiszel bennük. A hit pedig nagyon érdekes dolog: mert a parás. Mondok egy példát. Egy osztálytársam elmesélte, hogy szellem van a házában, ő pedig érzi a jelenlétét. Füstölőzik, gyertyát éget a szobájában, hogy oda ne tudjon betörni. Na most ezt mind a szobájában ülve mesélte el. Ahogy egyre inkább mondta, már komolyan én is elkezdtem érezni a káros entitást, aki az ajtó ablakán keresztül leselkedik utánunk.
2012. máj. 3. 14:40
 2/26 anonim ***** válasza:
Gondolom régebbi ház, és ott ragadt egy (vagy több?) lélek. Egy rituálé alkalmával át kell segíteni a lelket a túlvilágra. Hívjatok médiumot, látnokot, de ne szélhámost. Esetleg kérdezd meg valakitől a ház történetét. Tehát a lelket segítse át a médium a túlvilágra, és tisztítsa ki a házat! A háztisztítás is fontos (NEM HÁZSZENTELÉS!!!, és a pap semmit se ér, csak ront!!). Energetikai szempontból a ház leterhelt, teli van negatív és mindenféle halálenergiával biztosan.
2012. máj. 3. 14:40
 3/26 A kérdező kommentje:

Az 1. nek nagyon köszi! :)

A 2 . válaszolónak :

Köszi de szerintem anya hülyének nézne ha ezeket elmondanám , de valamit muszáj tennem mert nagyon félek, és a hugom is hónapok óta nem tudjuk kipihenni magunkat, főleg ő. Ami ilyen korban elég baj. És nekem se túl jó .

2012. máj. 3. 14:47
 4/26 anonim ***** válasza:
Adj valami konkrét elérhetőséget privátba (pl. MSN). Ott talán tudok segíteni.
2012. máj. 3. 15:19
 5/26 anonim ***** válasza:

2. válasz, kutyaharapás szőrivel..

Kérdező:

Elképzelhető, hogy veled is démonok szórakoznak. Nem vagy egyedül, rengeteg hasonlóról hallani (lásd: Szellemjárás dokumentumfilm sorozat).

A megoldás pedig két részletből áll:

I. Ne hidd el, hogy a zaklatóid halott emberek kóborló lelkei lennének, akikhez bugris szellemírtókat kell hívni. Ezek az ún. médiumok csak arra jók, hogy hülyeségekkel tömjék a fejed (amit egyébként ők el is hisznek) és felkavarják a sz*rt, ha előttük nem is volt semmi a házatokban, utána valszeg lesz. Ha tényleg nem csak a képzeleted szüleményeiről van szó, akkor egyszerűen démonok célpontja lettél (zárójelben, ők azok a bukott angyalok akik ellenszegültek Istennek anno, mióta pedig le lettek vetve a Földre, egyre gyakrabban és egyre erőszakosabban szórakoznak kiszemelt halandókkal. Mellesleg hatalmuk szinte korlátlan, a "szellemírtókon" csak nevetnek). Az első lépésed tehát, hogy tisztában legyél a valódi kilétükkel.

II. Kerülj közelebb Istenhez! Imádkozz hozzá személyesen (hagyd a miatyánk mormolását). Olvasd a Bibliát, próbáld megérteni. Bízz benne, hogy Isten megálljt parancsol a démonoknak a könyörgésedre és megvéd tőlük.

Általában így kell kezelni "szellemes" dolgokat, nagyrészt rajtad múlik hogyan válik be.

De megjegyzem, leírásod alapján nem kizárt a racionális megoldás, tehát lehet csak a szél, rágcsálók, stressz, jó fantázia.

Mindenesetre a fenti két pont hasznos "békeidőben" is. Ne hagyd ki Istent az életedből!

Sok szerencsét, Isten veled!

2012. máj. 3. 16:39
 6/26 anonim válasza:
0%

Tanácsok:

1:A balszerencse nem túlvilági.Végy egy nyulat,vágd le a lábát és azt dörzsöld meg naponta háromszor!

2:Éjjszaka csukd be az ablakod,hogy ne legyen hideg a szobádban!

3:Lehet anyukád járkál éjjszaka,hogy megnézzen titeket,jól e vagytok.Épp ezért "érzed valaki jelenlétét"!!

4:A kutya biztos éhes,azért nyüszít!

5:A húgod tuti óvodás,és még fél a sötétben.

6:A fürdő szobai hangok: lehet a csap folyása,hogy iszik valaki(húgod,valamelyik szülőd).

2012. máj. 3. 16:42
 7/26 anonim ***** válasza:
18%
Démonok nem szórakoznak, az utolsó válaszoló egy barom. Mindenképp írj privátba, szerintem jobban értek hozzá mindenkinél.
2012. máj. 3. 16:42
 8/26 anonim ***** válasza:
Az utolsó előtti válaszolónak írtam, de az utolsó válaszoló is egy barom. Minek ilyen hülye tanácsokat adni, szerinted ennyire hülye ember a kérdező? ...
2012. máj. 3. 16:45
 9/26 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

4. válaszolónak külön köszi !

És nem vagyok hülye !

1. az ablak sosincs este/éjjel nyitva a szobámban

2. a tesóm ovis , de van kis fényű éjjeli lámpája ami mindig ég

3. Anyáéknak külön mosdójuk van lent a szobájukkal szemben , írtam h kicsit amerikai stílusú , sőt nem is kicsit

4. anya szokott néha feljönni h lásson minket , de ő sem hülye hogy minden éjjel megcsinálja és szerintem a szívbajt sem akarja ránk hozni

2012. máj. 3. 17:12
 10/26 A kérdező kommentje:

Jah és a kutyám se hülye és mindig kap enni és egyébként is.

De tényleg nagyon ijesztő , kérlek aki tud segíteni , írjon ide vagy privátba!

2012. máj. 3. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!