Szellemek vannak a házunkban?
Kezdjük azzal hogy 14 éves lány vagyok, és teljesen ép elméjű normális . Nem halucinálok , és nem én találom ki ezeket.
Emeletes házunk van , amolyan amerikai stílusú kicsit. Nem rég költöztünk ide olyan 3-4 hónapja . Berendezkedtünk és az első pár hétben semmi gond nem volt , imádtam itt lakni. De sajnos nem sokkal később nagyon fura dolgok kezdtek el történni . Egyik hogy azóta irtó balszerencsés vagyok. :S Az én szobám az emeleten van egy folyosón szembe a kishugom szobája és a kettőnk szobája közt a folyosó végén a mosdó. És nemrég éjjelenként egyszer csak furcsa hangokra leszek figyelmes, és furcsa hideg fuvallat féle söpör át a szobámon és tisztán érzem valaki jelenlétét. Olyankor a kutyám is felugrik mellém és hangos vészjósló ugatásba kezd. Aztán bár félek , vissza alszom de utána nem sokkal jön át sírva a hugom (6 éves) hogy had aludjon nálam mert valami bent van a szobájába ijesztő hangja van. Szinte minden nap ez van. Aztán amikor nincs mindenki itthon (mondjuk csak én meg anya) akkor a fürdőből hallok csörömpölést azt hiszem anya és szólni akarok neki de ő a lenti konyhából szól vissza , tehát anya nincs a fürdőben ! Szerintetek mi lehet ??? Kérlek segítsetek mert már nagyon félek !!
Az 1. nek nagyon köszi! :)
A 2 . válaszolónak :
Köszi de szerintem anya hülyének nézne ha ezeket elmondanám , de valamit muszáj tennem mert nagyon félek, és a hugom is hónapok óta nem tudjuk kipihenni magunkat, főleg ő. Ami ilyen korban elég baj. És nekem se túl jó .
2. válasz, kutyaharapás szőrivel..
Kérdező:
Elképzelhető, hogy veled is démonok szórakoznak. Nem vagy egyedül, rengeteg hasonlóról hallani (lásd: Szellemjárás dokumentumfilm sorozat).
A megoldás pedig két részletből áll:
I. Ne hidd el, hogy a zaklatóid halott emberek kóborló lelkei lennének, akikhez bugris szellemírtókat kell hívni. Ezek az ún. médiumok csak arra jók, hogy hülyeségekkel tömjék a fejed (amit egyébként ők el is hisznek) és felkavarják a sz*rt, ha előttük nem is volt semmi a házatokban, utána valszeg lesz. Ha tényleg nem csak a képzeleted szüleményeiről van szó, akkor egyszerűen démonok célpontja lettél (zárójelben, ők azok a bukott angyalok akik ellenszegültek Istennek anno, mióta pedig le lettek vetve a Földre, egyre gyakrabban és egyre erőszakosabban szórakoznak kiszemelt halandókkal. Mellesleg hatalmuk szinte korlátlan, a "szellemírtókon" csak nevetnek). Az első lépésed tehát, hogy tisztában legyél a valódi kilétükkel.
II. Kerülj közelebb Istenhez! Imádkozz hozzá személyesen (hagyd a miatyánk mormolását). Olvasd a Bibliát, próbáld megérteni. Bízz benne, hogy Isten megálljt parancsol a démonoknak a könyörgésedre és megvéd tőlük.
Általában így kell kezelni "szellemes" dolgokat, nagyrészt rajtad múlik hogyan válik be.
De megjegyzem, leírásod alapján nem kizárt a racionális megoldás, tehát lehet csak a szél, rágcsálók, stressz, jó fantázia.
Mindenesetre a fenti két pont hasznos "békeidőben" is. Ne hagyd ki Istent az életedből!
Sok szerencsét, Isten veled!
Tanácsok:
1:A balszerencse nem túlvilági.Végy egy nyulat,vágd le a lábát és azt dörzsöld meg naponta háromszor!
2:Éjjszaka csukd be az ablakod,hogy ne legyen hideg a szobádban!
3:Lehet anyukád járkál éjjszaka,hogy megnézzen titeket,jól e vagytok.Épp ezért "érzed valaki jelenlétét"!!
4:A kutya biztos éhes,azért nyüszít!
5:A húgod tuti óvodás,és még fél a sötétben.
6:A fürdő szobai hangok: lehet a csap folyása,hogy iszik valaki(húgod,valamelyik szülőd).
Köszi mindenkinek!
4. válaszolónak külön köszi !
És nem vagyok hülye !
1. az ablak sosincs este/éjjel nyitva a szobámban
2. a tesóm ovis , de van kis fényű éjjeli lámpája ami mindig ég
3. Anyáéknak külön mosdójuk van lent a szobájukkal szemben , írtam h kicsit amerikai stílusú , sőt nem is kicsit
4. anya szokott néha feljönni h lásson minket , de ő sem hülye hogy minden éjjel megcsinálja és szerintem a szívbajt sem akarja ránk hozni
Jah és a kutyám se hülye és mindig kap enni és egyébként is.
De tényleg nagyon ijesztő , kérlek aki tud segíteni , írjon ide vagy privátba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!