Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemek vannak a házunkban?

Szellemek vannak a házunkban?

Figyelt kérdés

Kezdjük azzal hogy 14 éves lány vagyok, és teljesen ép elméjű normális . Nem halucinálok , és nem én találom ki ezeket.

Emeletes házunk van , amolyan amerikai stílusú kicsit. Nem rég költöztünk ide olyan 3-4 hónapja . Berendezkedtünk és az első pár hétben semmi gond nem volt , imádtam itt lakni. De sajnos nem sokkal később nagyon fura dolgok kezdtek el történni . Egyik hogy azóta irtó balszerencsés vagyok. :S Az én szobám az emeleten van egy folyosón szembe a kishugom szobája és a kettőnk szobája közt a folyosó végén a mosdó. És nemrég éjjelenként egyszer csak furcsa hangokra leszek figyelmes, és furcsa hideg fuvallat féle söpör át a szobámon és tisztán érzem valaki jelenlétét. Olyankor a kutyám is felugrik mellém és hangos vészjósló ugatásba kezd. Aztán bár félek , vissza alszom de utána nem sokkal jön át sírva a hugom (6 éves) hogy had aludjon nálam mert valami bent van a szobájába ijesztő hangja van. Szinte minden nap ez van. Aztán amikor nincs mindenki itthon (mondjuk csak én meg anya) akkor a fürdőből hallok csörömpölést azt hiszem anya és szólni akarok neki de ő a lenti konyhából szól vissza , tehát anya nincs a fürdőben ! Szerintetek mi lehet ??? Kérlek segítsetek mert már nagyon félek !!

2012. máj. 3. 14:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom tanácsolni, hogy nézz szembe a félelmeiddel: ha éjjel hangokat hallasz a fürdőszobából nézz utána a dolognak, ha meg valaki jelenlétét érzed nézz a "forrás" irányában. Lehet, hogy kiderül, hogy csak képzelődsz és nincs semmi vész.
2012. máj. 3. 17:18
 12/26 tetris ***** válasza:
Tegyél egy fokhagymát az éjjeliszekrényedre, az elűzi a szellemeket.
2012. máj. 3. 19:45
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem, csak a vörös fülű papucsmadárhódok szórakoznak. Nagyon kellemetlen rágcsálok, a papírzsepitől félnek, ajánlom hogy méterenként helyezzetek el egy papírzsepit a házban és egy hét múlva ott se lesznek.
2012. máj. 3. 19:51
 14/26 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

utolsó válaszoló : csak kiváncsiságból , te teljesen komplett vagy???

"-" jesszus

2012. máj. 3. 20:11
 15/26 anonim ***** válasza:

papucsmadárhód :D

De amúgy komolyra fordítva a szót: ezek csak hülye babonák: a fokhagyma, a házszentelés meg ilyenek. Csak arra valók, hogy az emberek számára megnyugvást adjanak olyasmivel a szemben amit nem ismernek, éppen ezért félnek tőle. A problémáidat sem egy cikk fokhagyma, sem egy kis szenteltvíz nem fogja megoldani.

2012. máj. 3. 22:18
 16/26 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló :

Hát én sem hiszem sőt soha nem is hittem az ilyenekben

de mostmár a szellemet is megcsókolnám ha utána megszűnnének ezek a dolgok mert ez komolyan nagyon ijesztő és ha ez sokáig megy így , lehet hogy most ép elméjű vagyok de ,nemsokára begolyózok!

Mit csináljak?????

2012. máj. 4. 11:13
 17/26 anonim ***** válasza:
Csak egy kérdés. Halt meg mostanában közeli vagy távoli rokon, ismerős?
2012. máj. 4. 14:13
 18/26 tetris ***** válasza:

Akárhogy is humorizáltok, a fokhagyma igenis hatásos szellemúzőszer már évezredek óta. Nem egy kis cikk kell, hanem egy egész fej!

Figyusz! Lehet, hogy nem használ mindig mindenhol a fokhagyma, ezt nem tudhatod biztosra, de hogy ártani nem fog, az biztos. Egy próbát megér, hátha tényleg elriasztja a látogatókat.

2012. máj. 4. 16:37
 19/26 anonim ***** válasza:
Itt mindenki meghülyült????!A fokhagyma az a vámpírokat űzi el,neki meg szellemmel van baja nem?Figyu,írj privátba,én hiszek neked.Ja,és szerezz be egy keresztet,vagy csinálj fából.Az segít.Én majd talán tudok segíteni!
2012. máj. 5. 16:37
 20/26 anonim ***** válasza:
Az utolsó és azok előttiek mind tudatlanok, akkora marhaságokat hordanak össze, hogy szétröhögtem a belem.
2012. máj. 5. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!