Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ezzel gyakorlatilag elismeri...

Ezzel gyakorlatilag elismeri a Biblia a szellemek létezését?!

Figyelt kérdés

Sajnos pontos igerészt nem tudok mondani,csak körülírni.Hittanórán keltette föl a figyelmemet.

(Nem garantálom,hogy pontos leszek mindenben);

Egyszer Jézus megjelent egy bezárt helységben néhány tanítványának,akik rémülten bámulták őt,mert azt hitték szellem. Jézus azzal nyugtatta őket,hogy ,,a szellemeknek nincs csontjuk vagy húsuk,de nekem van". Legalább is valami ilyesmi a lényege. Azt hiszem ez a kereszthalál utáni esemény,de nem vagyok biztos benne. Lényeg ami lényeg,én látom rosszul,vagy ezzel a kijelentéssel valóban elismeri a Biblia a szellemek létezését?!

2012. ápr. 15. 15:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
jó tanács, ne keress logikát a bibliában
2012. ápr. 15. 15:44
 2/14 Lilith1994 ***** válasza:
83%
Ezt én is tanultam hittanórán. Evvel szerintem teljes mértékben elismerték a létezését(ezen sokat gondolkodtam én is). Még pár helyen említenek ilyesmit azt hiszem.
2012. ápr. 15. 15:46
 3/14 Diavolino44 ***** válasza:
65%
Egyetértek az első hozzászólóval. A Bibliába egy sátánista, egy fanatikus katolikus pap, vagy egy ezoteréiban hívő kereső is ugyanúgy megtalálja a maga igazságát.
2012. ápr. 15. 15:48
 4/14 anonim ***** válasza:
28%
Nem Jézus feltámadt, szóval amit láttak nem csak egy szellem volt, hanem maga Jézus. Nem a szellemek létezését ismerték el, hanem azt, hogy Jézus valóban Isten fia volt, hiszen feltámadt.
2012. ápr. 15. 15:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
2012. ápr. 15. 16:19
 6/14 anonim ***** válasza:
68%
Elsönél a pont.
2012. ápr. 15. 16:36
 7/14 anonim ***** válasza:
48%
Azt sem szabad elfelejteni, hogy a Bibliát emberek írták, a saját emlékeik, megéléseik alapján és a saját életképüket is beleszőtték (ezt még a Róm-Kat. Egyház is elismeri, a sugalmazásról szóló mese mellett).
2012. ápr. 15. 17:52
 8/14 anonim ***** válasza:
15:53. kicsit értelmezd. mi is rájöttünk hogy hús vér ember aki feltámadt stb. de ez ost azt akarja monbdani hogy akor is hittek a szellemekben,szóval azt hitték szellem. így elismerik hogy a szellem létezhet és megjelenhet előttük.
2012. ápr. 15. 18:40
 9/14 anonim ***** válasza:
A Biblia nem tagadja a szellemek létét, hiszen tele van jelenésekkel, angyalokkal, kerubokkal stb. Azonban ezek a pokolbol vagy a menyországból jönnek ide, azt tagadja hogy halál után itt maradnak
2012. ápr. 15. 20:03
 10/14 anonim ***** válasza:
Az emberek mindig is hittek a szellemekben, azonban ha elolvasod a Biblia többi részét, kiderül a holtak szellemei nem járnak vissza, démonok viszont sok mindenre képesek, tudnak információkat emberek életéről és tulajdonképpen ezeket hívják az emberek szellemeknek.sokféle alakban meg tudnak jelenni.De nem velük kell foglalkozni, hanem Jézus Krisztussal, megérteni a feltámadás lényegét a saját életedre vonatkozólag és megtapasztalni az Ő csodáit.
2012. ápr. 15. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!