Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ezzel gyakorlatilag elismeri...

Ezzel gyakorlatilag elismeri a Biblia a szellemek létezését?!

Figyelt kérdés

Sajnos pontos igerészt nem tudok mondani,csak körülírni.Hittanórán keltette föl a figyelmemet.

(Nem garantálom,hogy pontos leszek mindenben);

Egyszer Jézus megjelent egy bezárt helységben néhány tanítványának,akik rémülten bámulták őt,mert azt hitték szellem. Jézus azzal nyugtatta őket,hogy ,,a szellemeknek nincs csontjuk vagy húsuk,de nekem van". Legalább is valami ilyesmi a lényege. Azt hiszem ez a kereszthalál utáni esemény,de nem vagyok biztos benne. Lényeg ami lényeg,én látom rosszul,vagy ezzel a kijelentéssel valóban elismeri a Biblia a szellemek létezését?!

2012. ápr. 15. 15:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia!Olyan szellemek amiket a filmekben látsz,biztos nem létezik.Több vallásos irományban viszont szó van arról,hogy van túlvilág,a Biblia szerint is van,aki jó az a Mennybe kerül,aki viszont rossz volt az a Pokolba jut,ezért is igyekezz úgy élni,hogy ne a Pokolra juss.Én ebben hiszek és e szerint élek.Én hiszek Istenben,Jézusban és abban,hogy van túlvilág.Jézus harmadnapra feltámadott,felszállt atyja mellé és onnan ítél meg élőket és holtakat.Én minden nap szoktam imádkozni,templomba járok ünnepekkor és eléggé hiszek Istenben.Viszont szellemekben nem,szellemek nem léteznek.Nagyon érdekes,hogy pl. egy börtönben ahol sokszor láttak szellemeket,felfedeztek egy gázt ami hallucinációt okozott.És nagyon jó idézet egy tudományos műsorból,ahol ilyen dolgokról volt szó:"ne keressünk ott természetfeletti magyarázatot,ahol a természetes is megteszi" én ebben hiszek és szerintem ez így is van.
2012. ápr. 16. 19:50
 12/14 yossarian44 ***** válasza:

Sőt, a Biblia elismeri a zombik létét is.

Nem tán maga Jézus találkozott a holtakkal, akiknek a teste támadt fel?

2012. ápr. 16. 23:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Laszlo 2343 azert szines a mi vilagunk mert annyifele gondolkodas, nezopont es velemeny alkotodik, mindarrol ami volt van es esetleg lehetseges. A Biblia leir sok dolgot es szepen ki vannak helzek egeszitve illetve szinezve hogy hatasosabb legyen az emberiseg szamara, mintsem az emberiseg eggyik tortenelmi konyvenek tekintsuk. A szellemeket illetoen mindenkinek jogaban all azt hinni amit akar es megenged szellemi nyitottsaga es fejlodese es olvasni amit szeret, ami erdekli, a tobbi meg tavoli tema amelyben nincs kello informacioja igy csak eltoloan is tud rolla velekedni.
2012. ápr. 26. 14:46
 14/14 anonim válasza:
Gonosz szellemek, gonosz angyalok léteznek, ez a Bibliában is benne van. ők azok, akiket a mennyből kitiltottak, és most is Isten ellen dolgoznak. De hogy az ember halála után a szelleme itt kóborol, meg nem talál haza...szerintem az nem igaz.
2013. júl. 24. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!