Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemek a házban? A többi...

Szellemek a házban? A többi lent. Hülye válaszoktól kíméljetek. ;)

Figyelt kérdés

mikor nagyon kicsi voltam akkor is volt több ilyen jelenség..

de most a 13. szülinapomkor kezdődött minden (érdekes ,hogy a 13..o.o)akkor csak ilyen hangokat hallottam meg lépéseket és a macska is nagyon nézett 'abba' az irányba .. aztán rá egy-két hónapra ültem a gép előtt és hallottam, hogy valami leesett odanéztem és láttam ,hogy a tv-n volt 2 mappa és az olyan szögbe dőlt el amilyenbe magától nem tudott volna..gondoltam csak a macska volt de a macska az ágyon aludt.. kb. így egy hete egyedül voltam otthon és a macska általában a beépített szekrény egyik részébe alszik..mentem ki a konyhába és láttam hogy néz valamit nagyon ott bent és több óráig ott feküdt a szekrény ajtaja előtt és nézett be.. másnap megyek ki olyan éjfél körül a mosdóba és látom hogy a macska ott fekszik és néz be és furcsa hangokat hallok..amikor megyek be akkor a konyhából hallottam.. másnap szintén egyedül voltam és hallottam lépteket és pont a szobám ajtaja előtt fejeződött be a 'hang' a macskám a lábamnál feküdt és oda nézett és tisztán éreztem hogy néz valaki .. (végülis nap mint nap érzem.. :ss) és pont anyámék szobája van a szobám mellet és aközött van egy ajtó.. láttam hogy ott bent megy valaki és a macska leugrott az ágyról és oda állt az ajtó elé és elkezdett nyávogni ..

2012. ápr. 3. 20:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
Ha anyukádat 13évesen "anyámék"nak hívod, akkor meg is érdemled.
2012. ápr. 3. 20:10
 2/13 anonim ***** válasza:
44%
Nézd meg a Paranormális jelenségek című filmet.
2012. ápr. 3. 20:13
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Lehet,hogy szellem...

ha jársz templomba kérj mrg egy papot, nyugi nem néz hülyének

Komolyan beszéltem!!!

És jobb elöbb, mint utóbb!!!!

2012. ápr. 3. 20:17
 4/13 anonim ***** válasza:
55%
Szellemek léteznek, jók és gonoszak egyaránt, de ha egy gonosz szellemmel lenne dolgod, valószínű éreznéd a feléd áradó gonoszságot. A jó szellemek néha napján üzenni akarnak nekünk, tőlem pl. nagypapám elbúcsúzott (de csak átmenetileg, mert úgyis találkozni fogunk még), miután meghalt. A tükröket és más sületlenségeket felejtsd el, a szellemekkel ugyanúgy lehet beszélgetni, mint az élő emberekkel, a szellemidézés és ezek baromságok.
2012. ápr. 3. 20:18
 5/13 anonim ***** válasza:
26%
Elég zavaros a fogalmazásod. Fiatal vagy még, persze hogy képzelődsz. Egy mappa magától is leeshet a TV-ről(francért kell a tévére tenni a mappákat?!)Ilyen korban normális, hogy szellemekben meg hasonló marhaságokban hiszel, és képzelődsz róluk. A macskák minden szart néznek. Szellemek meg nem léteznek.
2012. ápr. 3. 20:24
 6/13 anonim ***** válasza:
27%
Várom a lepontozásokat!
2012. ápr. 3. 20:25
 7/13 anonim ***** válasza:
58%
Kíváncsi vagyok,hogy lepontoztok e.Magától is leeshetett az a mappa,nem hiszem,hogy szellem volt.
2012. ápr. 3. 20:30
 8/13 Diarmand válasza:
43%
Élénk a fantáziád, 12-13 évesen én is féltem a sötétben (sőt, a mai napig nyomaszt a sötét), olyan dolgokat képzeltem oda ami nincs ott. Jól ismerem az érzést nagyon sz*r dolog, de ki kell nőni. Drasztikusabb módszer az, hogy ha valamit gyanítasz az ajtódban vagy akárhol, akkor erőt veszel magadon és odamész. Nem lesz ott semmi :) Én ezt csináltam. Vagy kapcsold fel a villanyt és úgy nézd meg. Szellemek meg nem léteznek ;)
2012. ápr. 3. 20:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Végül is lehet hogy csak anyád vagy apád kelt fel az ágyból és ő ment ott az ajtó mögött, a macsek meg éhes volt és odament kaját kérni! :)
2012. ápr. 4. 08:00
 10/13 anonim ***** válasza:
77%
láttam hogy ott bent megy valaki és a macska leugrott az ágyról és oda állt az ajtó elé és elkezdett nyávogni ..<< MIVAN???
2012. ápr. 4. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!