Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemek a házban? A többi...

Szellemek a házban? A többi lent. Hülye válaszoktól kíméljetek. ;)

Figyelt kérdés

mikor nagyon kicsi voltam akkor is volt több ilyen jelenség..

de most a 13. szülinapomkor kezdődött minden (érdekes ,hogy a 13..o.o)akkor csak ilyen hangokat hallottam meg lépéseket és a macska is nagyon nézett 'abba' az irányba .. aztán rá egy-két hónapra ültem a gép előtt és hallottam, hogy valami leesett odanéztem és láttam ,hogy a tv-n volt 2 mappa és az olyan szögbe dőlt el amilyenbe magától nem tudott volna..gondoltam csak a macska volt de a macska az ágyon aludt.. kb. így egy hete egyedül voltam otthon és a macska általában a beépített szekrény egyik részébe alszik..mentem ki a konyhába és láttam hogy néz valamit nagyon ott bent és több óráig ott feküdt a szekrény ajtaja előtt és nézett be.. másnap megyek ki olyan éjfél körül a mosdóba és látom hogy a macska ott fekszik és néz be és furcsa hangokat hallok..amikor megyek be akkor a konyhából hallottam.. másnap szintén egyedül voltam és hallottam lépteket és pont a szobám ajtaja előtt fejeződött be a 'hang' a macskám a lábamnál feküdt és oda nézett és tisztán éreztem hogy néz valaki .. (végülis nap mint nap érzem.. :ss) és pont anyámék szobája van a szobám mellet és aközött van egy ajtó.. láttam hogy ott bent megy valaki és a macska leugrott az ágyról és oda állt az ajtó elé és elkezdett nyávogni ..

2012. ápr. 3. 20:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Olvadtam egy szelleműzőnél hogy a macskák látják a szellemeket, ezért szoktak sokáig a semmibe bámulni.
2012. ápr. 6. 12:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Bocs, olvastam
2012. ápr. 6. 12:30
 13/13 anonim ***** válasza:
tedd fel a kérdést a vallás kategóriába. Ott többet tudnak lehet a szellemekről és jo válaszokat is kaphatsz.
2012. ápr. 9. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!