Miért vannak köztünk a szellemek?
Nagyon sok minden van ami szellemnek van kikialtva pedig nem az.
Igazabol szellem a halala utan ittragadt lelek.
Ahogy en latom meg elegge abban a tudatban letezik mint amikor meg a testeben letezett. Szerintem pont ez tartja oket egy ilyen koztes allapotban 2 vilag kozott. Pl ha valaki meghal nem jo az erintetteknek azon keserrgni, h miert ment el es sirni hogy maradjon.
Ez itt tudja oket marasztani. De ez csak egy ok amit meseltek. Nagyon sok lehet
"Igazabol szellem a halala utan ittragadt lelek."
De mivel lélek mint olyan, nem létezik, ezért szellemek sem léteznek.
én keresztény vagyok, hiszek istenben, és a mennyben is. Szellemek nincsenek, de lelkek vannak. Mikor papám meghalt, még a halála előtt műhelyébe beszereltünk egy riasztót, ami felhív ha betörnek.
Ő egész életében a műhelyben "lakott" egész nap ott ücsörgött. Halála után másnap éjjel csörgött a telefon, és a riasztó szólt, amikor kimentünk, az ajtó ugyanúgy zárva volt mint előtte, egy állat sem volt sehol, minden ugyanúgy volt, ott a helyén.
Lehet baromság, de szerintem a Papám ment vissza oda, de most nézzetek hülyének, nemérdekel.
Lol nem letezik a lelek:D
Mar a qvantumfizika is bizonyitja a letezeset. Olvass utana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!