Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért vannak köztünk a szellemek?

Miért vannak köztünk a szellemek?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 14. 22:04
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Vannak.Kedves vallásosak,ha van jó akkor van rossz is.angyalok nincsenek.szellemek vannak aki nem akarja az ne higyje el.
2012. ápr. 28. 18:58
 22/25 anonim ***** válasza:

"Kedves vallásosak?" Mindenkinek van hite, vallása.

Pl itt van az előttem szóló. Aki úgy írja le ezt, mintha bűn lenne az, hogy vallásos valaki. Angyalok annyira lehetnek, mint szellemek. Szóval szerintem erről ennyit.

2012. ápr. 29. 08:10
 23/25 anonim válasza:
Akik azt irjak h NINCSEnek, azert irjak mert nem tapasztaltak meg, szerintem meg VANNAK. Ez mondjuk nem valasz a kerdesedre, de azt nm tudom miert vannak koztunk
2012. ápr. 29. 21:46
 24/25 anonim ***** válasza:
Azért vannak szellemek, hogy ásványvizet vegyenek!
2012. ápr. 30. 08:45
 25/25 anonim ***** válasza:
Én szívesen elfogadom más véleményét ha van benne valami ráció vagy tapasztalati úton el lehet jutni az arról való meggyőződésig.De ha semmi érv vagy megfigyelhető tapasztalat nem szól egy dolog mellett-sőt minden tapasztalható ellene szól-ahogy a tudomány ellene szól az ilyen misztikus humbukoknak-akkor azt mondom nem tudom elfogadni azok véleményét akik azt vallják hogy szellemek léteznek.
2012. ápr. 30. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!